Aşk Ağlatır dizisi kaç bölüm yayınlanacak? Kanal 7 Aşk Ağlatır hint dizi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Kanal 7 televizyonunda yeni Hint dizisi Aşk Ağlatır izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler Aşk Ağlatır dizisi kaç bölüm yayınlanacak, Kanal 7 Aşk Ağlatır Hint dizi konusu ve oyuncuları ne sorularını araştırıyor. Aşk Ağlatır dizisi yeni sezonda Kanal 7 ekranlarından yayınlanacak.

Reklam
Reklam

Kanal 7 televizyonu yayınladığı Hint dizileriyle biliniyor. Kanal 7 yönetimi yeni bir Hint dizisini daha bünyesine kattı. Hindistan’da  Silsila Badalte Rishton Ka adıyla yayınlanan dizi Aşk Ağlatır adıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Yeni dizi Aşk Ağlatır kaç bölüm sürecek, Aşk Ağlatır dizisi ne zaman final yapacak ve dizinin konusunu merak konusu oldu.
Aşk Ağlatır dizisi 4 Haziran 2018 yılında Hindistan’da yayınlanmıştır. Romantik drama dizisi olan Aşk Ağlatır dizisinin oyuncu kadrosunda Aditi Sharma (Mauli) , Drashti Dhami (Nandini)ve Shakti Arora (Kunal) gibi Hindistan’ın sevilen isimleri yer alıyor.
Aşk Ağlatır dizisi oyuncuları
Aşk Ağlatır dizisinde yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler şu şekildedir;
Aditi Sharma (Dr. Mauli Srivastav)
Shakti Arora (Dr. Kunal Malhotra)
Drashti Dhami (Nandini Malhotra)
Tejasswi Prakash (Mishti Khanna)
Aneri Vajani (Pari Malhotra)
Kunal Jaisingh (Ruhaan)
Kinshuk Mahajan (Ishaan Khanna)
Rohan Gandotra (Veer Verma)
Akshit Sukhija (Arnav)
Aşk Ağlatır künye
Orijinal adı Silsila Badalte Rishton Ka olan Aşk Ağlatır dizisi iki sezon boyunda yayınlandı. Dizi 2018 yılında yayın hayatına başlamış ve 2019 yılında sona ermişti. İki sezon boyunda devam eden dizi toplamda 99 bölüm sürmüştür.  Her bölümü 20 dakika süren dizinin yönetmen koltuğunda Ravi Bhushan yer alıyor.
Aşk Ağlatır dizisi konusu
Mauli ile çocukluk arkadaşı Nandini eksenin dönen hikaye ikilinin 4 kez zaman atlaması yaşamasıyla değiştir. 7, 6, 17 yıl ve 3 ay olmak üzere 4 kez zaman atlaması yaşayan ikiliden Nandini kocasından şiddet görmektedir. İlk başlarda Mauli’nin kocası Kunal tarafından koruma altına giren Nandini, koruma altına girdikten sonra Kunal’a aşık olur. İkili arasında bir aşk hikayesi başlar.
7 yıl sonra
7 yıl sonra birlikte büyüyen en iyi arkadaşı olan Nandini’yi uyaran Mauli uyarılarıyla sonuca ulaşamaz. Nandini, Mauli’nin dostluğu yerine Rajdeep Thakur’u seçer. İki arkadaşın yolu burada ayrılır. 7 yıllık zaman atlaması sonrası Mauli jinekolog olmuş ve iyi bir çocuk doktoru olan Kunal ile evlenmiştir. Rajdeep ile evlenen Nandini ise şiddet görmektedir. Rajdeep hırslı ve gözü kara bir iş adamıdır. Kunal Nandini’yi gittiği bir konferansta görür ve Mauli’ye onu tanıyıp kendisinin eski arkadaşı olduğunu söyler. Nandini hamiledir ancak eşi bu durumu öğrendikten sonra onu yarı yolda bırakır. Kunal onu bulur ve hastaneye götürür. Nandini çocuğunu kaybetmiştir.
Nandini düşük yapması sonucu eşi Rajdeep’i şikayet eder. Ardından Rajdeep tutuklanır. Kocasından kurtulan Nandini Mauli ve Kunal’ın evine taşınıp orada yaşamaya başlar. Nandini zamanla Kunal’dan etkilenmeye başlar ve ikili arasında bir etkileşim başlar. İkilinin bu yasak aşkı onları çok zorlar. En zonunda Mauli ile Kunal boşanır, Kunal ile Nandini evlenir.
17 yıl sonra
17 yıl sonraki zaman atlamasında Mauli, Kunal ve Ishaan ölmüştür. Mishti, aşka ve bağlılığa inanan, mükemmeliyetçi bir kız olmuştur. Aynı zamanda erkek arkadaşı Veer ile nişanlanmak üzeredir. Pari, bağlılık fobisi olan ve kişileri çabuk terk eden bir kişiliğe sahiptir. Çocukluk arkadaşı Arnav onu sevmektedir ancak Pari onu sevmemektedir. Mishti ve Pari bir etkinlik yönetimi şirketi yönetiyorlardır. Pari, Veer’in Mishti’ye ilgi duyan arkadaşı Ruhaan’dan etkilenmektedir. Mishti ve Veer nişanlanır.
Ruhaan, Mishti’nin yaptığı bu fedakarlığı sorgularken Mishti bayılır. Hastaneye gittiklerinde Mishti’nin böbrek hastalığına yakalandığını öğrenirler. Pari, Mishti ve Ruhaan’ın birbirlerine olan büyük aşlarına şahit olur. Bunun üzerine kız kardeşi Mishti’yi kurtarmak için böbreğini bağışlar.
 

aşk ağltır kanal 7 hint dizisi