Aşk Engel Tanımaz film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

İtalyan yapımı aşk filmleri izleyenlerin hep ayrı bir yerde tuttuğu bir yapımlardır. Bu filmlerden birisi olan Aşk Engel Tanımaz film fragmanı, konusu ve oyuncuları internet üzerinden araştırılmaya devam ediyor. İşte film hakkında öne çıkanlar...

Reklam
Reklam

Hayatta aşık olacağımız kişiyi kendimiz seçemeyiz. Bu kişi herhangi birisi olabileceği gibi hayati bir hastalığı olan birisi de olabilir. Sinema dünyasında yıllarca bu türde çıkan filmler izleyenlerin gönlüne her zaman dokunmuş, her zaman akıllarda kalmasını bilmiştir. Bu konuda İtalyan yapımcılar oldukça başarılı işler yapmayı başarmıştır. Düşük bir bütçeye sahip olan Aşk Engel Tanımaz filmi de hasta kadın - vicdanlı erkek konseptini iyi işleme konusunda umut vadediyor. Bir çok film sever Aşk Engel Tanımaz film fragmanı, konusu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.
Aşk Engel Tanımaz Filmi Konusu Nedir?
Doğuştan gelen nadir ama kötü bir hastalıkla beraber yaşayan genç bir kız hayatını ilaç içmek ve kemoterapi tedavileri arasında geçmektedir. Fakat bu zor anlara rağmen genç kız umut ve enerji doludur. Bu sırada genç bir adamla karşılaşan genç kız yaşadığı hayatın daha anlamlı hale geldiğini hissedecektir.
Aşk Engel Tanımaz Filmi Oyuncuları Kimler?
Düşük bütçenin verdiği imkanlar sebebiyle iyi niyetli fakat eksikleri fazla olan bir film olan Aşk Engel Tanımaz’ın oyuncuları şu şekildedir:
Ludovica Francesconi – Marta
Giuseppe Maggio – Arturo
Eleonora Gaggero – Beatrice
Gaja Masciale – Federica
Giovanni Bissaca – Dottore
Elisabetta Coraini – Madre Jacopo
Jozef Gjura – Jacopo
Luca John Rosati – Padre Federica
 

Aşk Engel Tanımaz film