Aşk Mantık İntikam 28. bölüm izle - 14 Ocak 2022 Cuma Aşk Mantık İntikam son bölüm tek parça izle

TAKİP ET

Yayınlandığı andan itibaren pek çok kişi tarafından takip edilen Fox TV'nin sevilen dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam bu akşam (14 Ocak 2022) yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Burcu Özberk'in ve İlhan Şen'in paylaştığı dizi bu akşam 28. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Aşk Mantık İntikam 28. bölüm izle!

Reklam
Reklam

Fox TV’nin severek takip edilen yapımlarının arasında yer alan Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam (14 Ocak 2022) izleyenlerin karşısına çıkıyor. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı dizi, 28. bölümüyle sevenlerinin karşına çıkacak. Heyecanla beklenen yeni bölümde dizinin sevenleri nelerin olacağını merak ediyor. 28. Bölümün yayınlanan fragmanı ise dizinin sevenlerini bir hayli heyecanlandırdı.

Aşk Mantık İntikam 28. bölüm izle! 



Aşk Mantık İntikam 28. bölümde neler yaşanacak? 

Atlas'ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ozan, hayatının en büyük şaşkınlığını yaşamaktadır. Esra’yla yüzleştiğinde ise oğlunu yıllardır kendisinden sakladığı için ona çok kızar. Esra ise son yaşananlardan sonra Çınar'ı terk ederek aile evine yerleşir. Atlas için oynamak zorunda kaldığı evlilik oyununu daha fazla sürdüremeyecektir. Boşanmaya karar verir. 

Esra her ne kadar boşanmakta kararlıysa, Çınar da onu ve Atlas'ı kaybetmemekte bir o kadar kararlıdır. Bunun için bulduğu yol ise Esra ile ilişkisinin sonunu getirecektir. 

Mert tehlikesini ilk anda savuşturmayı başaran Çağla, Ozan'ın içinde bulunduğu durumdan faydalanmaya çalışsa da yaptığı hesaplar kendisinin aleyhine döner. Ozan, hiç beklemediği bir yerden aldığı bilgiyle Mert düğümünü çözmeye başlayacaktır. Ozan'ın, boşanma davasında yaptığı beklenmedik hamle, herkesin hayatını kökten değiştirecektir. Özellikle de Esra, Ozan ve Atlas'ın...

foxtv fox aşk mantık intikam aşk mantık intikam yeni bölüm aşk mantık intikam 28.bölüm burcu özberk ilhan şen