Aşk Mantık İntikam Barış kimdir? Gerçek adı nedir? Erdem Şanlı rol aldığı yapımlar

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam tüm hızıyla devam ediyor. Dizide yer alan Barış karakteri ise merakları arttırdı. Çağla ve Çınar'ın ayrılığı üzerine diziye dahil olacak Barış karakteri Aşk Mantık İntikam dizisine dahil edildi. Aşk Mantık İntikam Barış kimdir?

Reklam
Reklam

Her bölümünde gerçekleşen olaylar heyecanları arttırmaya devam ederken Aşk Mantık İntikam dizisine yeni oyuncular dahil edilmektedir. Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erdem Şanlı bu seferde Aşk Mantık İntikam dizisine Barış karakteriyle katıldı. Dizinin takipçilerin Barış'ın neden diziye dahil edildiği ve rolünün ne olacağını araştırmaya başladı. Aşk Mantık İntikam Barış hakkında merak edilenler ...

Aşk Mantık İntikam Barış kimdir? 
Aşk Mantık İntikam dizisine dahil olan Barış karakterinin gerçek adı Erdem Şanlı'dır. 1996 yılında İzmir'de dünyaya gelen Şanlı, Boşnak bir ailede büyüdü. Eğitimini İstanbul üniversitesi radyo sinema televizyon bölümünü okuyarak tamamladı. Oyuncu olarak ilk kez avlu dizisinde rol almıştır. 2019 yılında eşkıya dizisinde Dinçer karakterine hayat vermiş kovala isimli filmde meto karakterini oynamıştır. Son yaz dizisinde Kaan rolündeki Erdem Şanlı kırmızı oda dizisinde başarılı bir oyunculuk çıkarmış Aşk mantık İntikam dizisine Barış karakteri olarak dahil olmuştur.

aşk mantık intikam yeni oyuncu aşk mantık intikam barış kim erdem şanlı kim