Aşk Mantık İntikam dizisi 7 Ocak akşamı var mı? Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünün ne zaman olacağı araştırılmaya başladı. 7 Ocak 2022 Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam dizisi var mı sorusu merak konusu oldu. Aşk Mantık İntikam bugün var mı? Aşk Mantık İntikam dizisi neden yok? Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölüm ne zaman? Aşk Mantık İntikam dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Her hafta cuma günü ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisi 7 Ocak akşamı ekranlara gelecek mi sorusu araştırılmaya başlandı. Aşk Mantık İntikam bu hafta var mı, yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtının detaylarına siz değerli okurlarımız için haberimizde yer verdik

No:9 Productions imzalı olan Aşk Mantık İntikam dizisi 27.bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. Başrollerinde yer alan Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel yer alırken dizinin yeni bölümünün ne zaman olacağı sıklıkla araştırılmaya başladı. Aşk Mantık İntikam bu hafta var mı? Aşk Mantık İntikam neden bu hafta yok? 

24 Aralık akşamı 27.bölümü ekranlara gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin 31 Aralık günü yeni bölümü beklenirken yılbaşı nedeniyle yayınlanmadı. Her bölümüyle heyecanları arttıran dizinin reytingleri oldukça yüksekten devam etmektedir. Bu hafta Aşk Mantık İntikam dizisini yeni bölümü beklenirken 7 Ocak günü ekranlara gelmeyeceği duyuruldu. Yılbaşı haftası olması nedeniyle 7 Ocak günü dizi yayınlanmayacaktır. 

Aşk Mantık İntikam yeni bölüm ne zaman? 

31 Aralık Cuma günü 27.bölümüyle ekranlara gelen sevilen dizinin yeni bölümü 14 Ocak günü FOX TV ekranlarında yer alacaktır. 

aşk mantık dizisi ne zaman aşk mantık intikam dizisi yeni bölüm ne zaman 7 ocak aşk mantık intikam var mı