Aşk Mantık İntikam dizisi final mi yapıyor? Aşk Mantık İntikam neden final yapıyor? Aşk Mantık İntikam final ne zaman?

TAKİP ET

Ekranların sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapacağı konusu gündemde yerini aldı. FOX TV ekranlarında cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Aşk Mantık İntikam dizisi final haberiyle sevenlerini üzdü. Bu haber üzerine dizinin sevenleri internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Aşk Mantık İntikam kaçıncı bölümde, neden final yapıyor? Aşk Mantık İntikam final ne zaman? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Final haberiyle sevenlerini üzen Aşk Mantık İntikam dizisi No:9 Productions imzalı, ilk bölümü 18 Haziran 2021 tarihinde yayınlanan Türk yapımı dram ve romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer aldığı, bir Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapacağı iddiaları izleyiciyi meraklandırdı. Çıkan haberler üzerine dizinin sevenleri dizinin final yapıp yapmayacağı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi bitiyor mu, final mi yapıyor? Aşk Mantık İntikam kaçıncı bölümde, neden final yapıyor? Aşk Mantık İntikam final ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ BİTİYOR MU, FİNAL Mİ YAPIYOR?

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapacağı iddiaları izleyicileri şaşırttı. Bu haber üzerine internette dizinin final yapıp, yapmayacağı araştırılmaya başladı. Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk'in yer aldığı sevilen dizi Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapacağı iddialarının doğru olduğu öğrenildi. Sevilen dizi ekrana veda edecek.

KAÇINCI BÖLÜMDE, NEDEN FİNAL YAPIYOR? 

Aşk Mantık İntikam dizisinin ekranlara veda edeceği haberleri doğrudur. Dizinin yakın zamanda final yapması bekleniyor. Bu haber üzerine birçok kişi dizinin neden ve ne zaman final yapacağını araştırmaya başladı. Aşk Mantık İntikam dizisi 39. bölümü ile ekranlara veda edecek. Bir süredir reytingleri düşen dizi konu değişikliğini de giderek kadroya yeni oyuncular dahil etse de reytinglerde herhangi bir yükselme görülmedi. Son haftalarda reytingleri düşmeye başlayan diziden Burak Yörük, Melisa Döngel ve Anıl Altan kadrodan ayrılmıştı.

 

AŞK MANTIK İNTİKAM FİNAL NE ZAMAN?

Diziye olan ilginin azalması nedeniyle reytinglerde düşüş yaşanmaya başlamıştı. Büyük prodüksiyonlu projeler arasında ayakta kalmayı başaran diziyle ilgili planlanan durum 39. bölümde, yani mart sonu final yapması bekleniyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

Dizinin konusu da merak edilen konular arasında yerini aldı. Kısaca dizinin konusu şu şekildedir;

Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Leyla'nın bir gün Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir.

Aşk Mantık İntikam Aşk Mantık İntikam final mi yapıyor Aşk Mantık İntikam neden final yapıyor