Aşk Mantık İntikam dizisinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı! Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarının sevilen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilmektedir. Peki Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarının sevilen Aşk Mantık İntikam dizisinin 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak edilmektedir. Başrollerini Burcu Özberk ve İlhan Şen’in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi çok farklı bir senaryoya sahiptir. 

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde neler olacak? 
Kaza geçirdikten sonra Esra’nın kendisine çok özenli davrandığını gören Ozan, bu durumu kullanmak için her şeyi yapmaktadır. Ozan’ın kendisine oyun oynadığını anlayan Esra, o gün gerçekleşecek olan fotoğraf çekimini Efe ile halledeceklerini söyleyerek Ozan’ı ende bırakarak şirkete gider. Ama Ozan evde durmaz ce çekime gider ve Esra’nın planı ters teper. Ozan’ın daha önceki çekimlerden tanıdığı Andre, bu kez de Esra’nın Ozan’ı kıskanmasına neden olur. Yaşanan bu kıskançlık Esra ve Ozan’ın oldukça yakınlaşmasına neden olur. Ama Esra’da Ozan’da kırılmaktan çok korktukları için birbirleriyle konuşamazlar ta ki şirketin kurtuluş partisine yani Sevgililer Günü akşamına kadar.
Esra’nın Rüya ile ilgili şüpheleri giderek çoğalırken Ozan’da kazadan birkaç gün sonra gelen bilirkişi raporundan Esra’nı arabasına sabotaj düzenlendiğini öğrenir. Kamera kayıtlarına bakan Ozan tüm gerçekleri öğrenirken bu sırada Rüya ile ilgili gerçekleri öğrenen Esra’nın Rüya’nın evine gittiğinden habersizdir. 

aşk mantık intikam Aşk Mantık İntikam dizisi yeni bölümü FOX Aşk Mantık İntikam dizisinin fragmanı