Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi nerede, ne zaman çekildi? Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Film severlerin beğendiği romantik yapımlardan birisi olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

Romantik film konusunda bir çok film severin örnekleri arasında yer alan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi bu akşam Beyaz Melek filminin ardından saat 22.30’da Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Çok sevilen ilk filmin yıllar sonrasında vizyona giren Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin konusu ve oyuncuları milyonlarca film severin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Bununla birlikte Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin çekim yeri ve tarihi de insanların gündeminde yer alan konular arasında bulunuyor. Peki Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi nerede, ne zaman çekildi? 

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filmi Konusu Nedir?
Birbirlerini çok seven fakat yaşadıkları dönemde yaşanan Türk-Rum gerginliği sebebiyle kavuşması neredeyse imkansız olan Sema ile Niko isminde iki aşığın kaderi bu gerginlik sebebiyle ayrılır. Günümüzde yaşayan Defne ile Kerem adındaki iki genç insan bir barda birbirleriyle tanışarak aşık olurlar. Bu çiftte de tıpkı Sema Niko çiftinde olduğu gibi çalkantılı dönemler olacaktır. Filmin adından da anlaşılacağı gibi aşk tesadüfleri sevecektir. 
Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Türk romantik yapımları arasında başarı ile yer almayı başaran Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin oyuncuları ve hayat verdikleri karakterler şu şekildedir:
Nesrin Cavadzade (Defne)
Yiğit Kirazcı (Kerem)
Elif Doğan (Sema'nın gençliği)
Aytaç Şaşmaz (Niko'nun gençliği)
Hülya Gülşen Irmak (Nuran)
Levent Can (Yorgo)
Türkü Turan (Aylin)
Eli Mango (Marika)
Zuhal Olcay (Sema)
Uğur Polat (Niko)
Erkan Can (Kemal)
Aşk Tesadüfleri Sever 2 Filmi Nerede, Ne Zaman Çekildi?
İzleyenlerin beğenisini kazanan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi 31 Ocak 2020 tarihinde Hüzzam Film ve Böcek Film stüdyolarında çekildi. 

Aşk Tesadüfleri Sever 2 Kanal D Beyaz Melek film medya gündem filmi nerede çekildi