Aşk Üçgeni filminin konusu nedir? Filme dair yorum

TAKİP ET

Aşk Üçgeni filmi, Netflix'te yayınlanmaya başladı. Filmin tanıtımını izleyenler filmi merak etmektedir. Aşk Üçgeni , dram kategorisinde yer almaktadır. Aşk Üçgeni'nin konusu nedir? Bu haberimizde filmin konusuna ve filme dair yorumları sizler için derledik...

Reklam
Reklam

Yura ,küçükken annesini kaybetmiştir. Geleceği tahmin edilenden daha zor olacaktır. Babası ona senelerce bakıp büyütmüştür. Fakat yeni üvey annesi ailenin mutluluğunu mahveder. Dışarıdan çok farklı gözüken ailenin aslında çok fazla borcu bulunmaktadır. Borcun giderleri aile için kullanılsa da bu borç Yura’ya yüklenmeye çalışılır.

Üvey anne, borcu ,oranın tanınan ailesi Sadewo’lardan almıştır. Borcu ödeyemeceğini anlayınca Sadewo’ların oğluyla Yura’yı evlendirmeye çalışır. Bu şekilde iki aile tanışma yemeği ayarlar. Yura, her  ne kadar durumun farkında olsa da babası için bu duruma katlanır. Yura ,Bobby’le mutlu bir hayat geçirebileceğini sanır. Ancak Bobby, Yura’ya karşı taciz edici şekilde davranır. Bu da ilişkinin başlamadan bitmesine neden olur . Sadewo Ailesi de borcu , ailenin evini alarak kapatmayı düşünür.

Filme dair yorum

1998 ve 2005 seneleri arasındaki pembe dizilere benzemektedir. Ara ara duygusal sahneler yer almaktadır. Lüks hayatın getirdiği avantajlar gösterilmeye çalışılır.  Aile yapısına bir vurgu vardır. Sıkıcı sahneleri çok fazla bulunmakta. Alt metinler dikkatinizi dağıtabilir. En son şans verebileceğiniz filmler arasında yer alabilir diye düşünüyorum.

IMDb puanı 5,7 olan filmde Clara Benadeth , Giorgino Abraham, Kevin Ardillova, Kinaryosih ,Nugie , Allya Syakila gibi isimler yer almaktadır.

aşk üçgeni filmi aşk üçgeni filmi izle aşk üçgeni filmi oyuncuları aşk üçgeni filmleri aşk üçgeni türk filmi