Aşk Yakar 24. Bölümde neler oluyor? Aşk Yakar 24. Bölüm özeti

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Yakar dizisi Hindistan yapımı olan bir dizidir. Dizi izleyici tarafından oldukça ilgi ile izlenmektedir. Aşk yakar dizisini sıkı bir şekilde takip eden kişiler 24. bölümde neler olacağını merak etmektedir. Dizide yaşananlar izleyenlere heyecanlı anlat yaşatırken 24. bölümde neler olacağı araştırılıyor. Peki, Aşk Yakar 24. Bölümde neler oluyor? Aşk Yakar 24. Bölüm neler olacak? Aşk Yakar 24. Bölüm özetinde neler oluyor? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Başrollerinde Samiksha Jaiswal ve Karan Vohra’nın olduğu aşk yakar dizisi haftanın her günü saat 21:15’te kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden olan ve orijinal adı Zindagi Ki Mehek olarak geçmektedir. Dizi toplamda 505 bölüm olarak yayınlanmış ve iki sezon sonunda final yapmıştır. Kanal 7 ekranlarında izleyicileriyle buluşan dizinin 24. Bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Son dönemlerde Hint dizilerine olan ilginin artmasıyla birlikte birçok kişi bu dizileri sıkı bir şekilde takip etmektedir. Ülkemizde de izleyicisi oldukça fazladır. Toplamda 505 bölüm olan Aşk Yakar dizisi 24. Bölümüyle Kanal 7 ekranlarında olacak. Peki, Aşk Yakar 24. Bölümde neler oluyor? Aşk Yakar 24. Bölüm neler olacak? Aşk Yakar 24. Bölüm özetinde neler oluyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…


Aşk Yakar 24.Bölüm Özeti
Aşk Yakar 24.Bölümde Shaurya gazeteyi okur ve restoranının eleştirileri karşısında hayal kırıklığına uğrar. Öfkelenir ve sonunda kendine zarar verir. Bu arada Sanjay ve Shwetlana, Shaurya’nın itibarının zedelenmesi gerçeğine sevinirler ve daha fazla kötü yorum gelsin diye dua ederler. Shaurya’nın annesi ona, Mehek’in tariflerini çalmış olmasına rağmen, Mehek’in onun pişirme yoluyla yaratabileceği sihri yaratmayı başaramadığını açıklamaya çalışır ama Sharuya kibirle annesini dinlemez. Mehek, Shaurya’nın yarasına müdahale etmek için yaklaşırken, Shaurya ona bağırmaya başlar ve onu yemekler için eksik tarif vermekle suçlar.

Shaurya, restoranının aldığı tepkiden dolayı hayal kırıklığına uğrar ve bir daha tekrarlanmaması için çabalar. Bu sırada Mohit, Sonal ile evlenmek için ısrar eder, ancak Mehek kardeşiyle aynı fikirde değildir, kardeşini aceleci bir karar vermemesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Mohit, kendisinin ve Sonal’ın birbirlerine düşkün olduklarına ve Sonal’ın sefaletinden kurtulmasına yardım etmesinin tek yolu olduğuna inanıyordur.
 
Shaurya, Mohit’i arar ve Sonal ile evlenmesine yardım edeceği konusunda ona güvence verir ve bu konuda kararlı olması gerektiğini söyler. İkisi bir burka giyer ve Sonal’ın düğününün yapıldığı yere girmeyi başarır. İkisi ‘mehandi’ yapan bayanlar gibi davranır. Sonal, bu burka giyimli hanımlara güvenmeye çalışır ve evlilikten kaçmasına yardım etmeleri için onlara yalvarır. Sonal, burkanın arkasında Shaurya ve Mohit’in olduğunu anladığında sevinir ve ona yardım edeceklerini anlar.

Shaurya, medyayı Sonal ve Mohit hakkında bilgilendirir ve ailelerinin evliliklerine karşı olduğunu söyler. Daha sonra, canlı yayında olduğu için ikisini medyadan önce evlenmeye hazırlar. Şimdiye kadar Mehek, amcası şoktayken Shaurya’nın restoranına gitmeye çalışır ve yola çıkar. Üçlü restorana ulaşır ama önce medyayla yüzleşmek zorunda kalır medyanın sorduğu uzun sorulara cevap vermek zorunda kalırlar. Evliliği durdurmak için mandap’a geldiklerinde, Sonal ve Mohit zaten evlenmiştir.

Sheetal ve Pammi, Sonal’ın Mohit ile evliliğinden Mehek’in ailesini sorumlu tutuyor. Shetal Mehek’in ailesine bağırdıktan sonra, Mehek’in büyükannesini üzerine tükürür ve aileyi utandırır. Kadınlar gittikten sonra Mehek’in büyükannesi bilincini kaybeder ve hastaneye kaldırılır. Hastanede Mohit, büyükannesiyle buluşmaya gelir ama babası onu dışarı çıkarır ve onunla görüşmesine izin vermez ve belki daha sonra görüşmesi gerektiğini söyler. 

Aşk Yakar 24. Bölümde neler oluyor Aşk Yakar 24. Bölüm özeti Aşk Yakar 24. Bölüm fragmanı