Aşk Yakar dizisi kaç bölüm yayınlanacak? Dizinin final tarihi ne?

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Yakar dizisi Hindistan yapımı olan bir dizidir. Dizi izleyici tarafından oldukça ilgi ile izlenmektedir. Peki Aşk Yakar dizisi kaç bölüm yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Başrollerinde Samiksha Jaiswal ve Karan Vohra’nın olduğu Aşk Yakar dizisi haftanın her günü saat 21:15’te Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Hint dizileri arasında en çok sevilenlerden olan ve orijinal adı  Zindagi Ki Mehek  olarak geçmektedir. Dizi toplamda 505 bölüm olarak yayınlanmış ve iki sezon sonunda final yapmıştır. 

Aşk Yakar dizisi final tarihi nedir?
Dizi 19 Eylül 2016 tarihi itibari ile Hindistan kanallarında yayınlandı. Oradaki final tarihi ise 1 Eylül 2018 tarihinde olmuştur. Diğer ülkelerde de birçok kişi tarafından izlenen dizi Türkiye’de de Aşk Yakar adıyla yayına başlamıştır. Dizi toplamda 17ay sürecek. Bu açıdan değerlendirildiğinde ise dizi gelecek yılın haziran ayı sonunda final yapacak diyebiliriz. 

Aşk Yakar dizisinin son bölümü ne olacak?
Dizi Hint yapımı olarak 505 bölüm sürdü ve ülkemizde de yayın hayatını aynı şekilde tamamlayacağını düşünürsek yine 505. Bölümde final yapacak diyebiliriz. 
 

aşk yakar hint dizi kanal 7