Aslı Enver'e yalnızlık yarıyor! Her geçen gün daha da güzelleşiyor

TAKİP ET

Kavak Yelleri dizisiyle yıldızı parlayan, İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Süreyya karakteri ile kariyerinde zirveye ulaşan Aslı Enver, son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Murat Boz ile fırtınalı bir aşk yaşayan, son olarak da Önder Öztarhan ile sevgili olup ayrılan Aslı Enver'in paylaşımlarını görenler ise 'Yalnızlık bu kıza yarıyor' yorumlarını yapıyor.

Reklam
Reklam

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakteri ile gönüllere taht kuran Aslı Enver, son olarak "Sen Yaşamaya Bak" filminde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bir dönem Murat Boz ile fırtınalı bir aşk yaşayan Aslı Enver’in sosyal medyada yaptığı tatil paylaşımları da son dönemlerde olay oluyor.  Önder Öztarhan ile yaşadığı aşkta da aradığını bulamayan Aslı Enver, şu sıralar yalnız. Ama ünlü oyuncunun hayranları ona yalnızlığı daha çok yakıştırmaya başladı.

Yalnızlık sana yarıyor

Aslı Enver, şu sıralar tatilde yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atıyor. Ünlü oyuncu tatil pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Özellikle yalnız olduğu dönemlerde fotoğraflarında daha güzel ve daha neşeli görünen Aslı Enver’e takipçileri “Yalnızlık sana yaradı” yorumları yapıyor.

Murat Boz yorumu dikkat çekti

Ünlü oyuncu Aslı Enver, son olarak Önder Öztarhan ile evlilik yolunda giden bir ilişki yaşamış, ancak bu ilişkide de aradığı mutluluğu bulamamıştı. Şu sıralar tatiline devam eden Aslı Enver, teknede çekilen pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Aslı Enver’in paylaştığı fotoğraflardan birine yapılan yorum ise dikkatlerden kaçmadı. Bir takipçisi Aslı Enver’in fotoğrafına “Şimdi Murat Boz düşünsün” yorumunu yaptı. Bu yorum, Aslı Enver hayranlarından da binlerce beğeni aldı.