Aslı Enver Hayranlarına Müjde! Yeniden Ekranlara Geri mi Dönüyor?

TAKİP ET

İlk olarak Kavak Yelleri ile ekran hayatına başlayan Aslı Enver setlerde olmaya uzun süre ara vermişti. 'Sen Yaşamaya Bak' adlı film ile sevenleri ile yeniden buluşan Aslı Enver şimdi hızlı bir şekilde setlere dönmeye hazırlık yapıyor.

Reklam
Reklam

Kariyerine başladığı ilk günden bugüne kadar birçok proje içerisinde yer alan Aslı Enver setlerden uzun süre uzak kalmıştı. Kavak Yelleri ile kariyer hayatına başlayan Aslı Enver, İstanbullu Gelinde hayat verdiği Süreyya karakteri ile hem kariyerinde önemli bir noktaya geldi hem de izleyicilere kendisini çok sevdirdi. En son Babil isimli dizide yer alan Aslı Enver, dizinin final yapmasının ardından setlerden uzak kalarak bir pandemi süreci geçirdi.
 

Sevenlerinin Karşısına Çıkmaya Hazırlanıyor


Uzun bir aranın ardından Aslı Enver, bir tiyatro oyunu ile sevenleriyle yeniden buluştu. Güven Murat ve İstanbullu Gelin’de rol arkadaşı olan İpek Bilgin ile Sırça adlı tiyatro oyununda aynı sahneyi paylaştı. İzleyenler tarafından tiyatro oyunu çok beğenildi.
Şimdilerde Aslı Enver, uzun süredir uzak kaldığı ekranlara hızlı bir şekilde yeniden dönmeye hazırlanıyor. Setlere televizyon kanalında yayınlanacak bir dizi ile geri dönüş yapacağı konuşuluyor. Yeni dizisi ile yeniden televizyon ekranında olacak Aslı Enver, aynı zamanda tiyatro oyunuyla da sahnede olmaya devam edecek.
Projelerine uzun bir ara veren Aslı Enver, bu araya Netflix’te yayınlanan ve Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli film ile son vermişti. Film gösterime girdiği diğer ülkelerde tend olmayı başardı. Aslı Enver’in başrolünde bulunduğu film 75 ülkede gösterime girerek trendlerde yer aldı. İsrail’de birinci, Brezilya’da birinci, İtalya’da ikinci, Fransa’da üçüncü, Amerika’da beşinci, Kanada’da onuncu sırada yer alan film büyük ilgi gördü.