Aslı Enver'in Arayış dizisindeki partneri Mehmet Günsür olacak

TAKİP ET

Güzel Oyuncu Aslı Enver'in Disney Plus da yayınlanacak olan dizisi için partner arayışları bir süredir devam ediyordu. Arayış dizisi için kadın başrol Aslı Enver olurken erkek başrolün Mehmet Günsür olacağı iddia edilmişti. Yapım şirketinden de Mehmet Günsür'e teklif gittiği ve tarafların anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ve sadece dijital projelerde yer alan güzel oyuncu Aslı Enver 14 Haziran tarihinde Türkiye pazarına giren Disney Plus’a dizi çekmeye hazırlanıyor. Disney Plus da yayınlanacak olan arayış dizisinin kadın başrolü olan Aslı Enver’e uzun zamandan beri partner aranıyordu. Nihayet aranan partner bulundu.

Aslı Enver’in partneri Mehmet Günsür oluyor

Aslı Enver’in başrolünde yer aldığı arayış dizisinde erkek başrol için yapım şirketi tarafından yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür’e teklif götürüldü. Ünlü oyuncunun teklifi bir süredir düşündüğü öğrenilirken sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. Yapım şirketinden yapılan açıklamaya göre taraflar arasında imza aşamasına gelindi. Çok kısa bir süre sonra erkek başrolün Mehmet Günsür olduğunun açıklanacağını tahmin ediliyor.

Arayış dizisi ne zaman yayınlanacak?

Aslı Enver’in kadın başrolü olduğu erkek başrol karakterinin de Mehmet Günsür olacağının tahmin edildiği Arayış dizisinin yayın tarihi de merak ediliyor. Disney Plus için çekilecek olan dizinin ağustos ayında çekimlerinin yapılacağı konuşuluyor. Eylül ayı gibi de dizinin başlaması bekleniyor.