Aslı Enver'in bikinili tatil pozları yorum yağmuruna tutuldu: Doğal ve güzel

TAKİP ET

Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Aslı Enver tatile çıktı. Plajda makyajsız ve bikinisi ile görüntülenen Aslı Enver aynı zamanda çektirdiği pozlarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinili tatil pozları ile sosyal medyada olay yaratan Aslı Enver'in fotoğraflarına yorum yağdı.

Reklam
Reklam

Kavak Yelleri dizisinde Yıldızı parlayan ve İstanbullu Gelin dizisinde kariyerinin zirvesine ulaşan güzel Oyuncu Aslı Enver bir süredir yalnız. Murat Boz ile yaşadığı aşk sona erdikten sonra istediğini bir türlü bulamayan Aslı Enver şu sıralar tatilin ve güneşin keyfini çıkarıyor. Instagram hesabında yüz binlerce takipçisi bulunan güzel oyuncu tatilde çektirdiği doğal pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

İş insanı Önder Öztarhan ile olan ilişkisini de Geçtiğimiz günlerde noktalayan Aslı Enver bikinili pozları ile gündemde. Tatili sırasında çektirdiği doğal pozlarını takipçileriyle paylaşan Aslı Enver'in fotoğraflarına adeta yorum yağdı. Makyajsız halimi paylaşan güzel oyuncunun Instagram hesabındaki fotoğraflarına binlerce kişi yorum yaptı.

Doğal ve güzel

Aslı Enver'in sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarını gören takipçileri doğal ve güzel yorumlarında bulundu. Bazı takipçilere ise Aslı Enver'in bikinili poz paylaşmasına bir hayli şaşırdı. Güzel oyuncunun fotoğraflarına “sen paylaşmazdın böyle” yorumları yapılırken takipçileri güzelliğine Maşallah demeyi de ihmal etmedi.

Bir süredir yalnız

Murat Boz ile bir dargın bir barışık ilişkisini noktaladıktan sonra geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile yeni bir aşka Yelken açan Aslı Enver'in bu ilişkisi de çok uzun sürmedi. Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü yakalayamayan Aslı Enver bir süreliğine kendini aşka kapadı. Güzel oyuncu şu sıralar arkadaşları ile birlikte tatil yapıyor.