Aslı Enver'in yeni sevgilisi Önder Öztarhan nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TAKİP ET

Başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Enver'in yeni sevgilisinin Önder Öztarhan olduğu ortaya çıktı. Peki Önder Öztarhan kimdir? Aslı Enver'in yeni sevgilisi kim, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Aslı Enver’in yeni sevgilisini Önder Öztarhan olduğu iddiaları öne sürüldü. Bunun üzerine oyuncunun hayranları Öztarhan’ın kim olduğunu araştırmaya başladı. Murat Boz ile ayrılığından sonra Önder Öztarhan ile yeni bir aşka yelken açan Aslı Enver şu sıralar magazin gündeminden düşmüyor.

Ortaya atılan iddialara göre Aslı Enver’in bir süredir iş insanı Önder Öztarhan ile beraber. İkilinin ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı söyleniyor.

Öztarhan’ın adı daha önce de kendinde 20 yaş küçük Melissa Maccarone ile geçmişti. Peki magazin gündeminde yer alan Önder Öztarhan kimdir? İşte detaylar…

Önder Öztarhan Kimdir?

1972 senesinde İstanbul’da doğan Önder Öztarhan, ortaöğretim ve lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde almıştır. Ardından University of Massachusetts Amherst’de eğitim almıştır. Daha sonra ise yine aynı üniversitede asistanlık yapmıştır.

Öztarhan, 1996 senesinde Vepa Kozmetik’te ürün müdürü olarak çalışmaya başlamıştır. 2004 senesinde iki yıl boyunca Vepa Group perakende başkanlığı yapmıştır. 2006 yılından beri Vepa Group yönetim kurulu başkanlığını sürdürmektedir.

Çalışmaları ile Vepa Group’a New Balance markası ile “yılın en başarılı distribütörü” ödülünü kazandırdı. Daha sonra Shiseido Group Şirketi ile Türkiye kozmetik pazarına ortak girişim platformu oluşturdu.

Öztarhan, Birleşmiş Markalar Derneği’nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Bunun yanı sıra Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yaptı.

Kendisi Kadın Giyim, Aksesuar ve Ayakkabı Sektöründe dünya markalarının (BCBG ve LIU JO) Türkiye distribütörüdür.

Bir evlilik Öztarhan, 2014 yılında Nazlı Keçili’den boşanmıştır ve kızları vardır.  Cem Boyner'in Bilgün Sazak'tan olan ikizlerinden Elif Boyner ile bir dönem aşk yaşamıştır. 

Aslı Enver Aslı Enver yeni sevgilisi Önder Öztarhan