Aston Villa Manchester United maçı saat kaçta yapılacak? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Canlı izle

TAKİP ET

Aston Villa ile Manchester United İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Villa Park'ta karşılaşmaya çıkacak. Peki maç saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Ligi’nin 22. haftasında Aston Villa ve Manchester United 20.30’da karşı karşıya gelecek. Maç S Sport kanalında naklen yayınlanacak. Haberimizden maç linkine ulaşabilirsiniz. İşte detaylar…

Aston  Villa ve Manchester United karşılaşmasının sonuncusunda Mancheste United maçın 1-0’lık skorla galibi olmuştu. Yapılan son 5 maçta Manchester United 3 kere, Aston Villa ise 2 kere galip geldi.

İki başarılı takım en son 10 Ocak tarihinde karşı karşıya geldi. Ondan önce yapılan maçlarda ise Aston Villa Brentford'a 2-1 yenilirken Manchester United ise Aston Villa'yı Wolverhampton'a 1-0 yenmişti.

Tüm maçların sonunda Premier Lig’in 21. haftasını Manchester United 31 puana, Aston Villa ise 22 puana sahip olarak bitirdi. İddaa risk yönetimine göre maçın favorisi 2.10'luk oranla Manchester United.

Aston Villa Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilir?

Bu akşam 20.30’da gerçekleşecek olan maç S Sport kanalında naklen yayınlanacak. 

Aston Villa ile Manchester United maçını canlı izle 

Naklen yayınlanacak olan maçı izlemek için Digitürk’te olan ilgili spor paketine abone olmalısınız. 

Aston Villa, Manchester United’o konuk ederek çıktığı 22 lig maçını kazanamamıştı. Takım, son galibiyetini 1995 yılının Ağustos ayında aldı.

Manchester United ise bu takım karşısında son yenilgisini 1999 yılının Ekim ayında Şig Kupası’nda 3-0’lık skorla almıştı.

Premier Lig tarihinde bir rakibine karşı ilk golü attığı maçlarda mağlubiyet almayan takımlar arasında en fazla karşılaşmanın açılışını yapan ekip, Aston Villa karşısında ilk golü kaydettiği 33 maçta yenilmeyen Manchester United.

Manchester United, Premier Lig tarihinde 300 deplasman galibiyetine erişmek isteyen bir takım olarak Aton Villa’nın karşısında en fazla toplam (37) ve dış saha galibiyeti (17) alan takımdır. 

Manchester United’ın gol kralı olan Cristiano Ronaldo en fazla golü Aston Villa’ya atmıştır. 

canlı maç izleme linki aston villa manchester united