Asuman Dabak kaç yaşında? Asuman Dabak kimdir, nereli?

TAKİP ET

Afara'nın bu haftaki konukları arama motorlarında en çok yer alan konu olmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Afara, bu hafta yine birbirinden sevilen isimleri ağırlıyor. Afara'nın bu haftaki konukları arasında ünlü sanatçı Asuman Dabak'ta yer alıyor. Özel hayatı merak konusu olan Dabak'ın yaşı, memleketi ve hakkındaki pek çok detay araştırılmaya devam ediliyor.

Reklam
Reklam

Afara’nın bu haftaki konukları arama motorlarında en çok yer alan konu olmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk eden Afara, bu hafta yine birbirinden sevilen isimleri ağırlıyor. Afara’nın bu haftaki konukları arasında ünlü sanatçı Asuman Dabak’ta yer alıyor. Özel hayatı merak konusu olan Dabak’ın yaşı, memleketi ve hakkındaki pek çok detay araştırılmaya devam ediliyor. Uğur Aslan’ın sunumuyla ekrana gelen Afara’da bu hafta Asuman Dabak ve daha pek çok sevilen ünlü isim konuk olarak yer alacak. Afara konukları hakkında merak edilenler araştırılmaya devam edilirken Asuman Dabak’ın hayatı da merak konusu oldu. Peki, Asuman Dabak kimdir? Asuman Dabak kaç yaşında ve nereli? Asuman Dabak evli mi? Asuman Dabak ne mezunu? İşte detaylar…

Asuman Dabak Kimdir?

1 Şubat 1970 yılında Akhisar’da dünyaya gelen Asuman Dabak, Turizm ve Otelcilik mezunudur. Sanat dünyasına ‘alaylı’ olarak dahil olan Dabak, oyunculuğa ise İstanbul Bahçelievler Belediye Tiyatrosu’nda başladı. Seslendirme çalışmalar yapan sanatçı, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneği sayesinde tiyatronun ardından kamera karşısına da geçerek dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimini 1995 yılında yayınlanan Çiçek Taksi dizisinde konuk oyuncu olarak yaşadı. Yayınlandığı dönemin ilgiyle izlenen dizisi Tatlı Hayat’ın Menekşe’si olarak izleyici karşısına geçen Dabak, İçimizden Biri, Leyla ile Mecnun, Tutunamayanlar, Ege’nin Hamsisi, Acı Aşk, Ezra, Pis Yedili, Nuri, Çakıl Taşları, Geniş Aile, Yalancı Romantik, Haneler, Süper Babaanne, Böyle Mi Olacaktı?, Kara Melek, Tatlı Kaçıklar, Gurbetçiler ve Hayat Bağları gibi pek çok yapımda rol almıştır. 



Asuman Dabak Evli Mi?

Ünlü oyuncu Asuman Dabak, 2005 yılında Ümit Birsel ile evlenmiştir. Çiftin bu evlilikten Tuğberk adında bir oğlu vardır. Asuman Dabak-Ümit Birsel çifti evliliğini 2014 yılında sonlandırmıştır.