Ata Demirer iğne ipliğe döndü! Son halini görenler tanıyamıyor

TAKİP ET

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, verdiği kilolarla adından söz ettiriyor. Fazla kilolarından kurtulan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Adeta iğne ipliğe dönen Demirer, kaç kilo verdiğini ve bunun formülünü anlatmıştı.

Reklam
Reklam

Ata Demirer’in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Tam 22 kilo veren ve adeta iğne ipliğe dönen ünlü ismin bu konuda tavsiyeleri var. Fazla kilolarını nasıl verdiğini anlatan ve bunun formülünü veren Demirer, öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmediğini belirtti ve glütenle ilgili sorunu olduğunu fark ettiğini anlattı.

ATA DEMİRER FAZLA KİLOLARINDAN KURTULDU

Ekranların sevilen ismi Ata Demirer, fazla kilolarından kurtuldu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü ismin son halini görenler bir hayli şaşırıyor. Uzun bir süredir Çanakkale2de yaşayan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Verdiği kilolarla dikkat çeken Demirer’in nasıl kilo verdiği ise merak konusu oldu.

22 KİLO VERDİ

Son olarak Bursa Bülbülü filmiyle sevenlerinin karşısına çıkan Ata Demirer, verdiği kilolarla gündemde. Tam 22 kilo veren oyuncunun son halini görenler adeta tanıyamıyor. Fazla kilolarından kurtulan oyuncunun kilo vermek için nasıl bir formül izlediği ve ne yaptığı merak ediliyor.

‘ÖĞLEN VE AKŞAM KARBONHİDRAT TÜKETMEDİM’

Geride bıraktığımız haftalarda Fatih Altaylı’nın programına katılan ve verdiği kilolardan bahseden Ata Demirer, 22 kilo verdiğini söyledi ve bunun formülünü de anlattı. Bu süreçte beslenmenin yanı sıra spora da önem verdiğini söyleyen ünlü isim, ‘Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim. Direkt et, balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğer glütenle ilgili sorunum varmış demek ki.’ ifadelerini kullanmıştı.