Atama bekleyen öğretmenlere müjde! Cumhurbaşkanı'ndan açıklama geldi, işte atama tarihleri...

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı'ndan atama bekleyen öğretmenler için müjde! Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı'nda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, atama bekleyen öğretmenler için ay sonunu işaret etti. Peki, 2022 öğretmen atamaları ne zaman? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, atama bekleyen öğretmenler için müjdeyi verdi. Erdoğan, ay sonunda öğretmen ataması yapılacağını söyledi. 


2022 öğretmen ataması ne zaman? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı”nda yaptığı konuşmasında atama bekleyen öğretmenler için müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Açılış Programı’nda yaptığı konuşmasında öğretmen atamaları için, “Ay sonunda 15 bin öğretmen ataması daha yapıyoruz. Eğitimin ikinci plana atılmasına izin vermedik. Hazırladığımız bütçelerde aslan payını eğitime ayırdık. Kız öğrencilerimize yönelik baskıcı uygulamaları kaldırarak eğitime katılımlarını artırdık. Kız ve erken çocuklarımız eşit olarak eğitime erişebilir durumdadır. Bazı çevrelerin kız çocuklarının eğitime ulaşmasından rahatsızlık duyduğunu biliyoruz.” dedi. 

öğretmen öğretmen atamaları 15 bin öğretmen ataması 2022 öğretmen ataması 2022 öğretmen ataması ne zaman