Atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile bazı bakanlıklar ilgili kurum ve kuruluşlara ilişkin görevden alma ve atama kararları resmi gazetede yayınlandı. Yayınlanan kararda Metin Feyzioğlu'nun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti büyükelçiliğine atanması kararı da bulunuyor.

Reklam
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı bazı kurumlarda görevden alma ve atama kararları resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni kararlara göre Sermaye Piyasası kurulunda iki isim görevden alındı. Ayrıca Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun büyükelçi olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini atanmasına ilişkin kararda Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sermaye Piyasası Kurulunda iki isim görevden alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı yeni kararlara göre Sermaye Piyasası Kurulu başkan vekili Mutalip Ünal ve Sermaye Piyasası Kurulu üyesi Ali Akay görevlerinden alındı. Görevden alınan isimlerin yerine Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili olarak Enver Usca, Sermaye Piyasası Kurulu Üyesi olarak da Bülent Murat Haholu atandı.

Diğer yandan görevden almaların yanı sıra atamalarda yapıldı. Ayrıca yayınlanan yeni resmi gazetede Metin Feyzioğlu'nun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne büyükelçi olarak atanması da yer aldı.