Ataşehir Belediyesi'ndeki rüşvet iddiasında yeni gelişme

TAKİP ET

Ataşehir Belediyesi'ndeki rüşvet iddiaları sosyal medyayı salladı. Yayınlanan videoda odada olan kişilerle konuşan ve aldığı bir tomar parayı çekmecesine koyan Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürü S. Ö.'nün görevden alındığı açıklandı. Ayrıca iddialara ilişkin soruşturma da başlatıldı.

Reklam
Reklam

Sosyal medya Ataşehir Belediyesi’nde rüşvet iddialarını konuşuyor. Belediye Ruhsat ve Denetim Müdürü S. Ö. Olduğu öğrenilen kişinin rüşvet aldığı anlara dair görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. Söz konusu görüntülerin ardından çok yönlü soruşturma başlatılırken, Ataşehir Belediyesi’nden de yazılı açıklama yapıldı.

Görevden alındı

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün odasına gelen iki kişi ile görüştüğü ve ardından da bu kişilerden para alarak çekmecesine koyduğu görülüyordu. Sosyal medyada paylaşılan video kısa süre içinde gündeme düştü. Videonun yayınlanması sonrasında açıklama yapan Ataşehir Belediyesi, görüntülerde yer alan Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün görevinden alındığını duyurdu. Ayrıca olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı da duyuruldu.