Ataşehir'de parkta güpegündüz cinsel ilişki skandalı! Bebek ve Beşiktaş'tan sonra şimdi de…

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bebek'te ve Beşiktaş'ta ayrı ayrı cinsel ilişki skandalları yaşanmış ve sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyümüştü. Benzer bir görüntü ise bu defa Ataşehir'den geldi. İstanbul Ataşehir'de bir parkta güpegündüz cinsel ilişki skandalı yaşandı. Küçük yaşta çocukların da bulunduğu bir parkta sevişen çift, çevredekilere aldırış bile etmedi. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Bebek Sahili’nde güpegündüz cinsel ilişkiye giren çiftin şokunu yaşarken hemen ardından benzer görüntüler Beşiktaş’tan gelmişti. Beşiktaş’ta bir çift, gece saatlerinde yol ortasında arabanın üstünde cinsel ilişkiye girmişti. Cinsel ilişki skandalları daha unutulmadan bu defa da benzer bir görüntü İstanbul Ataşehir’den geldi.
 

Parkta uluorta seviştiler

İstanbul Ataşehir’de bir parkta cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülere göre kimliği bilinmeyen bir çift güpegündüz sevişti. Çevrede bulunanlara aldırış etmeyen çift, dakikalarca sevişirken mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi.
 

Parkta çocuklar da vardı

O anlar mahalle sakinleri tarafından saniye saniye cep telefonu kamerası ile kaydedilirken, çiftin çevrede olan hiç kimseye aldırmadan sevişmeye devam etmesi hayrete düşürdü. O sırada parkta küçük çocukların da olduğu öğrenildi.