Atatürk Üniversitesi AÖF final sınavları ne zaman? Sınav süreleri kaç dakika? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

TAKİP ET

Atatürk Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi final sınavlarıyla ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Atatürk Üniversitesi, AÖF sınav sürelerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, Atatürk Üniversitesi AÖF final sınavları ne zaman? Sınav süreleri kaç dakika? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Atatürk Üniversitesi, AÖF son sınavları bu hafta gerçekleştirilecek. Bu hafta gerçekleştirilecek final sınavlarının detayları merak ediliyor. 


Atatürk Üniversitesi, AÖF sınavları ne zaman? 

Atatürk Üniversitesi, Açık Öğretim Fakültesi final sınavları bu hafta sonu yani 25 ve 26 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. 


AÖF sınav süreleri kaç dakika? 

Gerçekleştirilecek olan Açık Öğretim Fakültesi sınavlarının süreleri merak ediliyordu. Her ders için sınav süresi 30 dakika olarak belirlenmiştir. 


Atatürk Üniversitesi, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖF bütünleme sınavları 5 ve 6 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak. AÖF final sınav sonuçlarının ise bütünleme sınavlarından önce açıklanması bekleniyor. 

Atatürk Üniversitesi ATA AÖF ATA AÖF sınav sonuçları ATA AÖF sınav süreleri ATA AÖF final sınavları atatürk üniveristesi açık öğretim fakültesi