Ateş Kuşları dizisi konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

ATV ekranlarında yaz dizileri peş peşe duyuruluyor. Yaz ekranlarını doldurmayı planlayan ATV, Ateş Kuşları dizisini açıkladı. Yeni dizi Ateş Kuşları şimdiden izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Ateş Kuşları dizisinde kimler rol alacak? Ateş kuşları başrol oyuncuları kim var? Ateş Kuşları oyuncu kadrosu ve konusu haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

ATV, yaz aylarına bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Bu sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapması ile birlikte kepenk kapatacağı düşünülen ATV bu boşluğu doldurmayı başardı. ATV’nin yaptığı duyuru sonrasında izleyicilerde Ateş kuşları dizisi ile ilgili detayları merak etmeye başladı. Peki, ATV Ateş Kuşları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Ateş Kuşları ne zaman başlıyor? Ateş Kuşları dizisi konusu ne?

ATV’de ya da ekranında Ateş Kuşları dizisi de izleyici karşısına çıkacak. Özellikle son dönemlerde yeni dizileri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran ATV, yepyeni bir dizi daha duyurdu. Şimdiden ilgi odağı olmayı başaran Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Ateş Kuşları başrol oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi konusu ne? Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?
 

Ateş Kuşları oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında kuruluş Osman, destan gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Bozdağ yapım yeni bir diziyi daha ATV için hazırlıyor. Ateş Kuşları dizisi cast çalışmaları hala devam ediyor. Şu ana kadar dizinin başrol oyuncuları da dahil olmak üzere oyuncu kadrosuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin senaryosunu ise Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz yazıyor. Yapılan açıklamada dizinin başrol oyuncuları için anlaşma aşamasına gelindiği duyuruldu ancak isim verilmedi.
 

Ateş Kuşları ne zaman başlıyor?

Bozdağ Film tarafından ATV kanalları için hazırlanan Ateş Kuşları dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Ancak yaz aylarına yetişmemesi halinde dizinin yeni sezonda ekrana geleceği konuşuluyor. Bugüne kadar oldukça iddialı dizileri yayınlayan Bozdağ film bu dizi ile de yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.