Ateşi 39 dereceye çıkan Edis serum takviyesiyle sahne aldı

TAKİP ET

Son dönemlerde sahnelerin aranan isimlerinden şarkıcı Edis, Kapadokya'da verdiği konser öncesinde fenalaştı. Ünlü popçunun ateşinin 39 dereceye çıktığı öğrenilirken serum takviyesi olarak 3 saat gecikmeli de olsa sahneye çıktı.

Reklam
Reklam

Kapadokya'da  "Uluslararası Kapadokya Balon Festivali" Bu yıl üçüncüsü düzenlendi. Festival kapsamında sahneye çıkan isimlerden biri de ünlü popçu Edis oldu. Son dönemlerde hem dans gösterileri hem de şarkıları ile çok konuşulan isimlerden biri olan Edis, sahneye çıkmadan önce rahat rahatsızlanınca 3 saat gecikmeli konserini verdi. Gecikme nedeniyle hayranlarından özür dileyen Edis, sahnede rahatsızlığını da açıkladı.

Ünlü popçu Edis Görgülü son dönemlerde sahnelerin aranan isimlerinden biri haline geldi. Popüler şarkıcı Kapadokya'da Bu yıl üçüncüsü düzenlenen  "Uluslararası Kapadokya Balon Festivali"nde sahne alan isimlerden biri oldu. Ancak Ünlü şarkıcı sahne öncesinde rahatsızlanınca 3 saat gecikmeli olarak sevenleri ile buluştu.

Edis rahatsızlanınca program değişti

Kapadokya'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Uluslararası Kapadokya Balon Festivali"nde Ünlü şarkıcı Edis de sahneye çıkan isimlerden biri oldu. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü şarkıcı rahatsızlığı nedeniyle sahneye 3 saat gecikmeli olarak çıkmak zorunda kaldı. Nevşehir'in Göreme ilçesinde düzenlenen festivalde önce sıcak hava balonları ile gösteri yapıldı. Ünlü şarkıcı Edis saat 20.30 da sahneye çıkacak da ancak rahatsızlanınca yerini Ozan Doğulu'ya bıraktı. Festivale katılanlar Ozan Doğulu'nun şarkıları ile coşarken ünlü şarkıcı Edis de serum takviyesi aldı.

Yaklaşık 3 saat gecikmeli çıktı

Serum aldıktan sonra sahneye çıkan Ediz hayranlarından özür diledi. Konser öncesi rahatsızlandığını ve ateşinin 39 dereceye kadar yükseldiğini söyleyen Edis, buna rağmen festivale katılanlara şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı.