Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu olayı nedir? Atilla Taş ne dedi, CHP'den ayrıldı mı?

TAKİP ET

Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu olayı ne? Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu hakkında ne dedi? Günün en çok merak edilen başlıkları arasında bu sorular yer alıyor. CHP'yi desteklediği bilinen Atilla Taş ve Canan Kaftancıoğlu arasında resmen kazan kaynadı. Atilla Taş, sosyal medya hesabından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında veryansın etti. Atilla Taş'ın bu sözleri bazı kesimlerden destek alırken muhalifler ise adeta topa tuttu. Peki Atilla Taş CHP'den ayrıldı mı?

Reklam
Reklam

Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu olayı herkes tarafından merakla aranıyor. Sosyal medya hesabından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında paylaşımlar yapan Atilla Taş’ın bu sözleri muhalif kanattan tepki çekti. Ancak tepkiler kadar ünlü şarkıcıya destek olanlar da vardı. Muhalif olduğu bilinen Atilla Taş’ın olaylara bu kadar objektif yaklaşması Ak Parti kanadından da büyük takdir topladı. Peki Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu olayı nedir? Atilla Taş ne dedi?

CHP’li olduğu bilinen şarkıcı Atilla Taş’ın son paylaşımları herkesi şok etti. Uzun zamandan beri albüm yapmayan ancak muhalif söylemleri ile sosyal medyada paylaşımlarına devam eden Atilla Taş, bu defa Canan Kaftancıoğlu'nu hedef aldı. Twitter hesabından "Sırf AK Parti'den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. Nefret ediyorum artık hepinizden" yazan Atilla Taş, bu sözleri ile dikkatleri de üzerine çekti. Peki ne oldu? Atilla Taş neden Canan Kaftancıoğlu’na yüklendi? Atilla Taş ne dedi, CHP’den ayrıldı mı?
 

Atilla Taş, Canan Kaftancıoğlu olayı nedir?


Şarkıcı Atilla Taş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü. Twitter sohbet odasında konuşan Atilla Taş’ın hedefinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu vardı. Ünlü şarkıcı ''Ben sizin evrensel değerlerinizi kabul etmiyorum. Ben hiç bir zaman evrensel değer görmedim. CHP olarak bana sırt döndünüz. CHP olarak korkak partisiniz. Sırf AK Parti'den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden.'' İfadelerini kullandı.  
 

Atilla Taş CHP’den ayrıldı mı?


Atilla Taş, cebinde olan parayla salon kiralamak istediğini ancak CHP’nin kendisine salon vermediğini iddia ederken "Paramızla salon alamazken Nagehan'ı otobüse alıp bir de başkanınıza poz verdirtiyorsunuz. Nefret ediyorum hepinizden artık. 3 sene kim kiraladı bilmiyorum." Dedi. İBB Başkanı İmamoğlu'na da kendisini Karadeniz gezisine davet etmediği için oldukça sinirli olan Atilla Taş, “Sizi savunacağız destek vereceğiz, bu düzen değişsin diye, yediğimiz küfrün hakaretin, tehditin, (ödediğim bedelleri saymıyorum bile!) haddi hesabı yok! Bunun için miydi? Bu devran böyle sürecekse nedendi bu mücadele? Hakkımı helal etmiyorum!'' demişti.