ATM'de unutulan emekli maaşı kısa sürede çalındı

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde babasının 2 bin 100 lira emekli maaşını çekmeye giden genç parayı atm'de unutunca para kısa sürede çalındı. Yaşanan o anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

Sağlık emeklisi 62 yaşındaki Abdulrezak Kaya, Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir bankadan emekli maaşını çekmesi için oğlu Orman Endüstri Mühendisi Caner Kaya'yı ATM'den para çekmeye gönderdi. Maaşı çekmek için atm’ye giden Caner kaya ATM’den 2 bin 100 lira para çekmeye çalışırken maaş kartını alırken paraları almayı unutarak bankamatiği terk etti. 1 dakika sonra yan ATM'deki bir şahıs, parayı el çabukluğu ile alarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları ise kameralar tarafından kaydedildi. 

Öte yandan olay ile ilgili konuşan emekli Abdulrezak Kaya henüz şahsın yakalanıp yakalanmadığını bilmediklerini ifade ederken “Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığına ve bankaya konu ile ilgili bilgilendirmede bulunarak suç duyurusunda bulunduk. Şu an çok üzgünüm. Buradan o şahsa sesleniyorum. Eğer azcık vicdanın varsa o parayı getirir bana teslim edersin. Biz de şikayetimizi geri alırız. Yoksa sana hakkımı helal etmiyorum. O para boğazından geçmez” diye konuştu.

ATM soygun