ATV Destan dizisi Yaman kimdir? Ahmet Olgun Sünear kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan Destan dizisinin önemli karakterlerinden Yaman'a hayat veren Ahmet Olgun Sünear'ın hayatı merak konusu oldu. Peki ATV Destan dizisi Yaman kimdir? Ahmet Olgun Sünear kim, nereli ve kaç yaşında? İşte yanıtları...

Reklam
Reklam

ATV’nin yeni tarih temalı dizisi Destan yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Dizide pek çok önemli oyuncu yer alırken dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Yaman’a hayat veren Ahmet Olgun Sünear’ın hayatı dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Pek çok insan Ahmet Olgun Sünear’ın hayatını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki ATV Destan dizisi Yaman kimdir? Ahmet Olgun Sünear kim, nereli ve kaç yaşında?
ATV Destan Dizisi Yaman Kimdir?
ATV’de yayınlanan Destan dizisinin karakterlerinden olan Yaman Sırma’nın nişanlısıdır. Dizinin başrol karakterlerinden olan Akkız’ın en yakın dostları arasında yer alan Yaman, Dağ Hanlığı’nın korkusuz ve cesur savaşçılarından birisidir. 
Ahmet Olgun Sünear Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
ATV’nin iddialı dizisi Destan’da Yaman karakterini canlandıran Ahmet Olgun Sünear 24 Aralık 1982 tarihinde İstanbul’da hayata merhaba demiştir. Akademik hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümüyle tamamlayan başarılı oyuncu kariyerine ilk olarak 2009 yapımı Kampüste Çıplak Ayaklar filminde Arda karakteriyle yer alarak başlamıştır. Daha sonra Son, Boynu Bükükler, Kanıt: Ateş Üstünde, Mayıs Kraliçesi, Maral ve Sevem Ne Yapmaz gibi yapımlarda bulunan Ahmet Olgun Sünear şu sıralarda ATV’nin Destan dizisinde Yaman karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaktadır. 

ATV Destan dizi Destan dizisi Yaman Ahmet Olgun Sünear