ATV Destan dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Destan dizisi bugün var mı?

TAKİP ET

ATV'nin sevilen dizisi Destan'ın yeni bölümünün bugün olup olmayacağı dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki ATV Destan dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Destan dizisi bugün var mı? İşte soruların yanıtları...

Reklam
Reklam

ATV’nin tarih temalı yeni iddialı dizisi Destan yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Türk tarihinin önemli bir kesitini izleyenler karşısına çıkaran Destan dizisinin yeni bölümü yılbaşı dolayısıyla ekranlarda görülmemişti. İzleyenler yeni bölümün bu akşam yayında olup olmayacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki ATV Destan dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Destan dizisi bugün var mı? 
Destan Dizisi Bugün Var Mı?

ATV’de yayınlanan Destan dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu halen gizemini koruyor. ATV’nin 12 Ocak Çarşamba gününün yayın akışında da yer almayan iddialı dizinin özel bir bölümünün bu akşam ekranlarda olacağı öğrenildi. 
ATV Destan Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?
ATV’de yayınlanan Destan dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. ATV’nin bugünkü yayın programı ise şu şekilde:
10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13.00 ATV Gün Ortası
14.00 Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane
16.20 Esra Erol'da
19.00 ATV Ana Haber
20.00 Destan Özel Bölüm
22.20 Otel Artemis
Destan’ın Son Bölümünde Neler Oldu?

Akkız’ın pençe olduğunu öğrenen Balamir, Batuga ile Kırçiçek’in nişanında çocuğunu ortaya çıkartır ve Alpagu Han’ın direğe yanlış suçluyu astığını iddia eder. Bu durum Alpagu Han’ın tahtını kaybetme ve Akkız’ın ise hayatını kaybetme tehlikesini yaşamasına neden olacaktır. 

ATV Destan dizi Destan yeni bölüm