ATV Kardeşlerim Canan kimdir? Elif Uslusoy kim, nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

ATV'de yayınlanan ve beğeni kazanan dizilerden olan Kardeşlerim'e yeni katılan karakterlerden Canan'ın kim olduğu izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Peki ATV Kardeşlerim Canan kimdir? Elif Uslusoy kim, nereli, kaç yaşında? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

ATV’de geçen sezondan bu yana yayınlanan ve izleyenlerin beğeni ile takip ettiği bir dizi olan Kardeşlerim’e yeni bir karakter daha katıldı. Dizinin kalan bölümlerinde Elif Uslusoy’un hayat vereceği Canan karakteri de ekranlarda izleyenlerle buluşacak. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Canan karakterinin kim olduğu sorusu dizinin sevenlerinin gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki ATV Kardeşlerim Canan kimdir? Elif Uslusoy kim, nereli, kaç yaşında?
ATV Kardeşlerim Canan Kimdir?
ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisine yeni katılan Canan karakteri Cemile’nin ev arkadaşı olarak dahil oldu. Karakterin nasıl bir kişiliği olduğu hakkında henüz detaylı bilgilere yer verilmedi.  Şimdilik Elif Uslusoy’un Canan karakterini canlandıracağı dışında bir bilgi mevcut değil.
Elif Uslusoy Kim, Nereli, Kaç Yaşında?
ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’de Canan karakterini canlandıracak olan Elif Uslusoy 1999 doğumludur. 2012-2017 yılları arasında Özel İzmir Amerikan Koleji’nde, 2017-2021 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği’nde eğitim hayatını yaşayan genç oyuncu İzmir doğumludur. İyi derecede İngilizce ve Fransızca dil bilgisine sahip olan Elif Uslusoy bir süre Walt Disney’de staj yaparak oyunculuk anlamında kendini geliştirmeye çalışmıştır. Oyunculuk hayatına yeni başlaması sebebiyle kariyeri hakkında henüz yeterli bir bilgiye sahip olunamadı. 
Instagram ve Facebook hesabı olan Elif Uslusoy’un Instagram’da 4.154 takipçisi bulunuyor. Güzel oyuncunun Kardeşlerim dizisindeki performansı sayesinde takipçi sayısını da arttıracağı öngörülüyor. 
Elif Uslusoy'un Instagram hesabı için tıklayınız.

ATV Kardeşlerim dizi Kardeşlerim Canan kimdir Elif Uslusoy