ATV Kardeşlerim dizisi ekranlara veda mı ediyor? ATV'den Kardeşlerim hayranlarını üzecek haber

TAKİP ET

ATV'den Kardeşlerim hayranlarını üzecek bir haber geldi. Bazı iddialara göre Kardeşlerim dizisi yakın zamanda final yapabilir. Peki ATV Kardeşlerim dizisi ekranlara veda mı ediyor? İşte yanıtı...

Reklam
Reklam

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim geçen sezondan bu yana izleyenlerin beğenisini kazanarak yayın hayatına devam ediyor. Dizinin başrol oyuncuları da performanslarıyla seyircilerden beğeni almayı başarıyor. Fakat son zamanlarda atılan bazı iddialar Kardeşlerim hayranlarını üzecek türden. İddialara göre Kardeşlerim dizisi yakında yayın hayatına son verebilir. Bu iddialar dizinin başrol oyuncularından birisi olan Halit Özgür Sarı’nın ayrılığıyla birlikte iyice alevlendi. Dizinin sevenleri ise söz konusu iddiaların gerçek olup olmadığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki ATV Kardeşlerim dizisi ekranlara veda mı ediyor?
ATV Kardeşlerim Dizisi Ekranlara Veda Mı Ediyor?
ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin baş karakterlerinden Kadir’e hayat veren Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılmış olması sebebiyle son zamanlarda dizi hakkında final iddiaları ortaya çıkmaya başlamıştı. Halit Özgür Sarı’nın neden diziden ayrıldığı hakkında ise henüz net bir bilgiye ulaşılmadı.
ATV’den yapılan açıklamada sevilen dizi Kardeşlerim’in final yapacağı iddialarının doğru olmadığı belirtildi. Yani beğeni ile izlenilen dizi yayın hayatına tüm hızıyla devam edecek.

ATV Kardeşlerim dizi Halit Özgür Sarı