ATV'nin İddialı Dizinde Büyük Hayal Kırıklığı!

TAKİP ET

Kısa bir süre önce ekranda seyirci ile buluşan Hakim dizisi için ATV oldukça iddialı ve umutluydu. Fakat ekranlara iddialı bir giriş yapan Hakim dizisinde kısa süre içerisinde hayal kırıklığı yaşandı. ABD'de yayınlanan Your Honor isimli dizinden uyarlanan Hakim, izleyicilerden beklediği ilgiyi göremediği için hüsran yaşadı.

Reklam
Reklam

Çok güçlü oyuncu kadrosu ile Hakim, ekranlara oldukça iddialı bir giriş yapmıştı. Üzerinde oldukça fazla çalışan projenin kadrosunda çok başarılı oyuncular bulunuyor. Bu kadar çok başarılı olan oyuncuları bir araya getirmek elbette yapım için zor bir süreç olmuştur. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Hakim, seyircilerden büyük ilgi beklemesine rağmen beklediği ilgiyi göremedi.
 

Hakim Dizisinde Ayrılık Yaşanıyor!


Dikkat çeken tanıtımları, heyecanlı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ses getirmesi beklenen Hakim, tüm bunlara rağmen beklediği ilgiyi göremedi. Uğur Yücel, Erdal Özyağcılar, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Seda Akman ve Ebru Özkan gibi birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Yaşadığı kazanın ardından birinin ölümüne sebep olan oğlunu kurtarmaya çalışan hakimin yaşadıklarını anlatan dizinin tanıtımları oldukça dikkat çekmişti.
ATV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi 4 bölümü geride bırakarak bu hafta 5. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölüm fragmanlarından bu hafta da oldukça heyecanlı sahnelerin yaşanacağı anlaşılıyor.
Reytinglerde hayal ettiği başarıyı yakalamayan dizide bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin yönetmeni olan Süleyman Mert Özdemir’in projeden ayrılacağı konuşuluyor. Dizinin yeni yönetmenin kim olacağı ise şuan bilinmiyor. Reytinglerin beklenildiği gibi olmamasının ardından yönetmenin projeden ayrılması akıllara
İddialar arasında yönetmenin farklı bir projeden teklif almasından dolayı diziden ayrıldığı bulunuyor. Fakat diğer tahminler reytinglerin istenildiği gibi gitmemesinden dolayı projeye başka bir yönetmenle devam edilmek istenildiği yönünde oldu. Diziye farklı bir heyecan getirmek ve reytinglerde istenilen başarıyı yakalamak için yönetmen değişikliğine gidildiği de söylentiler arasında bulunuyor.