ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi nerede çekiliyor? Sarpça hangi ilimizde?

TAKİP ET

Yakın zamanda ATV'de izleyici karşısına çıkacak olan Adı Sevgi dizisi merak konusu oldu. Dizinin oyuncuları ve konusunun yanı sıra nerede çekildiği de merak ediliyor. Peki ATV'nin yeni dizisi Adı Sevgi nerede çekiliyor? Sarpça hangi ilimizde? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Yakın zamanda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Adı Sevgi dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Bizde bu haberimizde sizlere dizinin hangi ilimizde çekildiğinden bahsettik. İşte konuya ilişkin detaylar...

Başrollerinde Gizem Güneş, Yunus Emre Yıldırımer, Asya Kasap, Asena Keskinci, Nihan Büyükağaç ve Fatih Al'ın yer aldığı ve yakında ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Adı Sevgi dizisinin tanıtım fragmanında Süheyla Baykara Lisesi tabelası ve tabeladaki Sarpça yazısı izleyicilerin dikkatini çekti. Bu doğrultuda izleyiciler Sarpça ilçesinin nerede olduğunu araştırmaya başladı.

Sarpça hangi şehirde yer alıyor?

Dizinin tanıtım fragmanında Sarpça yanı sıra görsek de dizinin başka bir ilçede çekildiğini düşünüyoruz. Çünkü Sarpça ilçesi Zonguldak'a bağlı bir köy olarak görünüyor. Lakin dizinin çekildiği yerler bir köyden ziyade ilçeye benziyor. Dolayısıyla çekimlerin yapıldığı yerin gerçek adı kullanılmamış olabilir.

Dizinin başka bir yerde değil de İstanbul'da çekildiğini düşünmemizin bir diğer nedeni ise oyuncuların sosyal medyalarından böyle bir bilgiye ulaşılamamasıdır. Dolayısıyla dizinin İstanbul'a yakın bir semtte çekildiğini düşünüyoruz. Bunun yanı sıra Adı Sevgi dizisi TRT1'de yayınlanan Tozkoparan İskender dizisi ile aynı yerde çekiliyor. Çünkü çekimlerde ekranlara yansıyan arka planda Mavi Ay takımının çalışma mekanı görülüyor.

Adı Sevgi Süheyla Baykara Lisesi nerede?

Dizide adı geçen Süheyla Baykara Lisesi Sarpça ilçesinde yer alıyor. Sarpça Normalde Zonguldak'ın bir ilçesi olmasına rağmen dizi İstanbul Beykoz'da Cumhuriyet köyünde çekiliyor. Lakin henüz net bir bilgi veremiyoruz.

atv adı sevgi yeni dizi