ATV'nin yeni dizisi İçimizdeki Ateş'in o sahnesine doktorlardan tepki! Haddini bil ATV etiketi açıldı

TAKİP ET

ATV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan hukuk dizisi İçimizdeki Ateş'in bir sahnesi doktorlardan tepki çekti. Doktorlar, Twitter'dan haddini bil ATV etiketi açarak o sahneye tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan ve güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine toplayan İçimizdeki Ateş dizisinin bir sahnesine doktorlardan tepki geldi. Dizideki sahnede, bir kanser hastasına konulan teşhis ve sonraki süreçte yaşananlarla ilgili bir soru soruluyor. Avukat adayı olan gençler de tek tek söz alıp dava ile ilgili yorumlarda bulunuyor. Bu sahneyi izleyen doktorlar ise sosyal medya üzerinden haddini bil ATV etiketi açarak o sahneye tepki gösterdi. Doktorlar, ATV’nin bu dizisinde doktora nasıl dava açılır dersi verdiğini iddia etti.

ATV’nin İçimizdeki Ateş dizisi Twitter gündemine oturdu. Dizide Kanser hastası bir kişinin tedavi süreci ile ilgili sorulan sorunun yer aldığı sahne Twitter’da defalarca paylaşılırken doktorlar ise ATV’nin bu sahne ile birlikte “doktora nasıl dava açılır” dersi verdiğini söyledi. Dizideki o sahnenin tamamen algı operasyonu olduğunu belirten doktorlar, bu videonun insanları Doktorluk mesleğine karşı örgütlediğini öne sürdü.

Tartışma yaratan sahne

ATV ekranlarında yayınlanan içimizdeki Ateş dizisinde doktorlarla ilgili bir sorunun sorulduğu sahne sosyal medyada Tartışmalara sebep oldu. Söz konusu sahnede eğitimci, öğrencilerine “ Size yalnızca bir soru soracağım kısa ve net bir cevap istiyorum. Bir kanser hastası tedavi gördüğü Doktorlar tarafından verilen raporla kısa süre içinde öleceğini öğrenir. Ancak bu hasta doktorların öngördüğü süre içinde ölmeyince hastane ve doktorlar hakkında dava açar. Soruya gelirsek sizce bu davanın sonucu ne olmuştur” diye soruyor. Bu soru üzerine öğrenciler tek tek cevap alarak dava ile ilgili fikirlerini belirtiyor.
 

Haddini bil ATV etiketi açıldı

ATV’nin yeni dizisinde yer alan bu sahne sebebiyle sosyal medyada Doktorlar ayağa kalktı. Twitter'da haddini bil ATV etiketi açılırken Doktorlar ATV’nin bu sahne ile birlikte insanları hekimlere karşı doldurduğunu ve algı operasyonu yaptığını yazdı. Etiket kısa süre içerisinde Twitter'da TT listesinin ilk sıralarına kadar yükseldi. Sosyal medya kullanıcıları ise doktorları haklı bularak ATV’nin özellikle sağlık çalışanlarına şiddetin çok yüksek olduğu Bu dönemde yaptığı algı operasyonunun yanlış olduğunu yazdı. ATV’den ise içimizdeki Ateş dizisindeki sahne ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.