ATV'nin yeni projesi Adı Sevgi dizisinin Esma'sı kimdir? Sıla Korkmaz kim?

TAKİP ET

Yakın zamanda ATV'de izleyici karşısına çıkmaya başlayacak olan Adı Sevgi adlı dizinin oyuncuları merak konusu oldu. Dizideki karakterlerdin biri olan Esma karakterine hayat veren oyuncu da merak edilen oyuncular arasında yer alıyor. Peki Sıla Korkmaz kimdir? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Yakın zamanda ATV ekranlarından izleyici karşısına çıkacak olan Koliba Film imzalı Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosu oldukça merak ediliyor. Dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ne Murat Can Tuna kaleme alırken yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleniyor. Dizi severler en çok da dizide yer alacak karakterleri merak ediyor. Peki dizide yer alan Esma karakterine hayat veren oyuncu kim? Sıla Korkmaz kimdir? İşte konuya ilişkin detaylar...

Adı Sevgi dizisi Esma karakteri kimdir?

Gelecek günlerde ATV kanalında yayınlanmaya başlayacak olan Adı Sevgi adlı dizide yer alan Esma karakteri, dizinin başrollerinden biridir. Lakin Esma karakterinin özelliklerine ilişkin henüz net bir bilgi yoktur. Esma karakterine ilişkin yeni bilgiler elde edildiği takdirde haberimiz de sizinle paylaşacağız.

Adı Sevgi adlı dizide yer alacak olan Esma karakterine genç oyunculardan olan Sıla Korkmaz hayat verecek. Dizi severler Esma karakterine hayat verecek olan Sıla Korkmaz'ın kim olduğunu oldukça merak ediyor. Biz de merakları gidermek için sizlere Sıla Korkmaz'ın kim olduğundan, kaç yaşında olduğundan, daha önce hangi projelerde yer aldığından ve daha birçok detaydan bahsettik.

Sıla Korkmaz kimdir?

19 Ekim 1995 tarihinde İstanbul'da doğan Sıla Korkmaz, 26 yaşının içindedir. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde alan Sıla Korkmaz buradan sonra eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde psikoloji bölümünde devam etmiştir. Bunun yanı sıra tiyatro oyuncusu olan Sıla Korkmaz, kameralar karşısında çocuk yaşta geçmiş ve 2005 senesinde yayınlanan Namus adlı dizide sektöre ilk adımını atmıştır. Eğitim hayatından dolayı bir süre oyunculuğa ara veren Korkmaz, 2022 yılında şeref sözü dizisi ile tekrar kamera karşısına geçmişti. Bu dizide Zeynep karakterini canlandıran Sıla Korkmaz, gelecek günlerde ise Adı Sevgi adlı dizi ile tekrardan izleyici karşısına çıkacak.

Sıla Korkmaz'ın yer aldığı diziler

Adı Sevgi (Esma, 2022)

Şeref Sözü (Zeynep, 2020)

Namus (2005)

Sıla Korkmaz resmi instagram hesabı

Yakın zamanda ATV kanalında izleyici karşısına çıkacak olan Adı Sevgi adlı dizide göreceğimiz Sıla Korkmaz isimli oyuncu sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor. Resmi Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapan güzel oyuncu şu ana kadar Instagram hesabından 96 gönderi paylaşırken yaklaşık 5000 takipçiye sahiptir. Oyuncunun resmi Instagram hesabı ise "@silalaylom".

Sıla Korkmaz evli mi? Sevgilisi var mı?

Özellikle de Atv'de yeni başlayacak olan dizi ile gündeme gelen Sıla Korkmaz, özel hayatı ile de merak ediliyor. Şimdiye kadar iki farklı dizide yer alan ve çocuk yaşta kameralar karşısına geçen Sıla Korkmaz evli değil. Kendisi özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmadığı gibi özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Korkmaz'ın şu ana kadar magazine yansıyan herhangi bir ilişkisi olmamıştır. Dolayısıyla başarılı oyuncunun özel hayatı ile alakalı bilinen bir bilgi yoktur.

sıla korkmaz kimdir atv adı sevgi