Atv sonunda bunu da yaptı eline kan bulaştı bir kere! Eşkıya'yı kaldırdı ayağına sıktı şimdi de o! Gün yüzü görmeden final

TAKİP ET

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı yayından kaldırırak kendi ayağına sıkan atv bir dizisine daha zorla final yaptırmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Atv sonunda bunu da yaptı eline kan bulaştı bir kere! Eşkıya'yı kaldırdı ayağına sıktı şimdi de o! Gün yüzü görmeden final... Bu sezonda dizilerden yüzü gülmeyen kanallardan biri de atv. Bu sezon başında büyük bir televizyonculuk skandalına imzasına atan atv, kanalın en çok izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı yayından kaldırmıştı. Hem de yeni sezona dair tüm detaylar belli olduktan ve hatta fragmanı bile yayınlandıktan sonra.



26 Ekim 2021 günü Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.yeni sezon ilk bölümünü beklerken hiç alakası olmayan bir filmi karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı. Filmden sonra dizinin yeni bölümünü bekleyenler o akşam aradıklarını bir türlü bulamadı. Sonrasında teknik bir arıza olduğunu düşünenler ise çoğunluktaydı. Yeni sezon için Uğur Yücel, Ragıp Savaş gibi bomba transferler yaptığını açıklayan, 3 çeşit farklı fragmanı döndürülen Eşkıya’nın hakkında gerçek birkaç gün sonra ortaya çıkmıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapım şirketi BVB Yapım ile atv arasında maddi bir kriz yaşandı. Atv ödemeyi teyit ettiği parayı yapım şirketine ödemedi. Her ne kadar dizi başka platformda senaryo değişikliği ile ekrana getirilmeye çalışılsa da, atv ile yapılan ve dizinin her koşulda başka bir kanalda ekrana getirilmesini engelleyen koşullar nedeniyle Eşkıya dizisi Türk televizyon tarihinin tozlu sayfalarına, en skandal şekilde gömülmüş oldu.


 

HERKES BİR YERE DAĞILDI


Oktay Kaynarca’nın kendi yapım şirketini kurarak, yeni bir senaryo yazdığı ve bu dizisini atv ekranlarında izleyiciyle buluşturacağı biliniyor. Eşkıya’nın İlyas’ı Ozan Akbaba ise şimdiler TRT1 ekranlarında yayınlanan Kasaba Doktoru adlı dizide rol alıyor. Yalçın Hafızoğlu’ndan ise henüz ses seda yok. Yunus Emre Yıldırımer ise şu sıralar atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi adlı dizide boy gösteriyor. Ancak gelin görün ki dizi başladığı günden bu yana bir türlü gün yüzü görmedi. Aksine dizinin elde avuçta olan ufacık reytingi her geçen hafta hızlıca erdi. Şimdilerde ise Yunus Emre Yıldırımer, bir sezon içinde 2 defa atv ekranına veda etmeye hazırlanıyor.


 

FİNAL KAÇINILMAZ


Atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisi 23 Mayıs 2022 günü, 13.bölümüyle birlikte final yapacak. Böylece Yunus Emre Yıldırımer için şimdilik atv defteri kapanacak.