Atv yanlış oyuncunun ceremesini çekiyor! Sezon sonunda postalamak için gün sayıyor! Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi ama…

TAKİP ET

Atv ekranlarında bu sezon başında büyük umutlarla başlayan, başrolünde Ebru Şahin'in yer aldığı Destan dizisi yıldızına veda etmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Atv yanlış oyuncunun ceremesini çekiyor! Sezon sonunda postalamak için gün sayıyor! Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi ama… Hercai dizisiyle kariyerinin en tepesine çıkan Ebru Şahin, son dönemin parlayan yıldızlarından biri. Hercai’yle şansı dönen Ebru Şahin aranan isimlerden biri oldu. Instagram’da milyonlarca takipçisi olan Ebru Şahin, reklamdan reklama, dergi kapağından dergi kapağına pozlar verdi. Hercai’nin final yapmasının ardından da hemen yine atv ile el sıkıştı ve Destan dizisnin başrolüne oturdu.

Kuruluş Osman’la yakaladığı dönem dizisi kaynağından devam etmek isteyen atv bu sezon başında, Ebru Şahin’e başrolünü teslim ettiği Destan’ı yayın hayatına başlattı. Ebru Şahin sayesinde dikkatleri üzerine çeken Destan dizisi özellikle Ebru Şahin’in hayranlarının çok yoğun olduğu ülkelerde izlenme rekorları kırıyor. Ancak durum Türkiye’de pek parlak değil. Hatrı sayılır bir yer edinse de kendisine reytinglerde bir türlü o beklenen etkiyi sağlamayamadı. Kısa bir süre sonra sezon finali yapacak olan Destan, gelecek sezon için kadroda kıyıma gidiyor. İlk olarak da başrolünün ipini çekiyor. 



GÜLE GÜLE BATUGA

Televizyon diziler hakkında yaptığı haberlerle bilinen Birsen Altuntaş durdu durdu yine bombayı patlattı. Birsen Altuntaş’ın iddiasına göre, Destan dizisinde Batuga karakterini canlandıran Edip Tepeli’ye yol verildi. Peki neden?

Ebru Şahin’in, Destan’ın başrolü olmasının ardından 3 tane partner düşünüldü. Bu 3 isim arasından sıyrılan isim ise Edip Tepeli oldu. Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Kavruk karakteriyle yıldızı parlayan Edip Tepeli’nin yan rolden, başrole geçişi ise herkes için sürpriz oldu daha iddialı bir partner beklenirken. Ancak gelin görün ki Hande Erçel-Kerem Bürsin, Demet Özdemir-Can Yaman, Ebru Şahin-Akın Akınözü gibi bir uyum yakalamak isteyen yapım şirketi bu uyumu Edip Tepeli ile yakalayamadı.



Çocuklar Duymasın’ın Duygu’su Ayşecan Tatari ile evli olan Edip Tepeli, beklenen etkiyi sağlayamadı. Ebru Şahin’le izleten bir uyum yakalasa da diğerleri gibi kitleleri sürükleyen bir uyum olmadı. Bu doğrultuda dizinin yapımcısı Bekir Bozdağ sonra kararı aldı ve Edip Tepeli’ye bildirdi. Edip Tepeli bu sezon sonunda diziye veda edecek ve Destan’ın 2.sezonu için Ebru Şahin’le beraber sosyal medyaya damgasını vuracak bir partner aranacak.