ATV yaz dizilerinin gözünün yaşına bakmıyor! Bir final kararı daha geldi

TAKİP ET

ATV ekranlarında bu sezon herkesin dikkatini çeken yaz dizileri başladı ancak reyting Savaşı'nda istedikleri sonucu alamadılar. İlhan Şen ve deniz Işın'ın başrollerini paylaştığı Sevmek Zamanı isimli dizi için final kararı veren ATV, bir dizinin daha fişini çekti. Güçlü ve genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken İçimizdeki Ateş dizisi de final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Yaz dizileri bu sezon izleyiciden istediği ilgiyi göremedi. Hemen hemen tüm diziler reyting sonuçlarında hüsrana uğrarken ATV yeni dizilerine çok fazla şans vermeden final kararı almaya başladı. Önce Sevmek Zamanı dizisi için final kararı gelmişti. Şimdi de ATV’de perşembe akşamları ekrana gelen, genç ve güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çeken İçimizdeki Ateş dizisi için final kararı verildi.

Yaz dizileri için peş peşe final kararı

Bu yaz ATV ekranlarında hemen hemen tüm günler yaz dizileri ile doldurulmuştu. Ancak yayına alınan diziler reytinglerde aradığı sonuçlara ulaşamadı. ATV’de bu defa dizilere Çok şans vermeden final kararlarını almaya başladı. Önce Pazartesi akşamları yayınlanan ve başrollerini İlhan şen ile Deniz ışının paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi için final kararı verildi. Geçtiğimiz hafta 3 bölüm ile ekranlara gelen dizi Bayramdan sonra 2 bölüm daha yayınlanacak ve 5. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Ancak kanalın aldığı tek final kararı da bu olmadı.

İçimizdeki Ateş dizisi de istenilen başarıyı gösteremedi

Yaz sezonunda başlayan ve perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan İçimizdeki Ateş dizisi de izleyiciden istediği ilgiyi göremedi. Genç ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen reytinglerde adeta dibe çakılan dizi için final kararı alındı. Geçtiğimiz hafta 3. bölümü ile ekranlara gelen İçimizdeki Ateş dizisi 5 ya da 6 bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.