AUZEF 2021 sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

TAKİP ET

AUZEF ara sınavı yaklaşırken öğrenciler AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmektedirler. AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF soru ve cevapları açıklandı mı? Merak ettikleriniz haberimizde yer almaktadır. İşte tüm detaylar...

Reklam
Reklam

AUZEF 2021 sınav sonucu ne zaman açıklanacak?

2021-2022 Güz dönemi Ara sınav tarihi yaklaştı. Ara sınavlar 13-14 Kasım tarihleri arasında dört oturum ile sınav yapılacaktır. Ara sınava katılacak öğrenciler https://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden giriş belgelerini alabilirler. 
AUZEF sınav sonucunun ne zaman açıklanır? sorusuna öğrenciler merak etmektedir. AUZEF sınav sonucunun ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir tarih belli değil. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimize eklenecektir. 
AUZEF Hakkında
AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) İstanbul Üniversite olarak öğretim programını uzaktan eğitim ile sürdüren fakültedir. 2009 yılında uzaktan eğitim olarak, 2011 yılından beri de açık öğretim kapsamında öğretime devam etmektedir. Türkiye’de açık öğretim ve uzaktan öğretim hizmeti sunan ilk üniversitedir. 
AUZEF 24 lisans, 22 ön lisans ve 7 lisans tamamlama programı bulunmaktadır. Bunların 33’ü Açıköğretim, 18’i uzaktan eğitim, 2’si ise diğer fakültelere bağlı uzaktan eğitimdir. 
İnternet aracılığı ile binlerce öğrenciye İstanbul Üniversitesi standarttı ile eğitim öğretim görme fırsatı sunan AUZEF, mezun olma hizmetini de sunmaktadır. 
 

auzef auzef 2021 auzef sınav sonuçları ara sınav