AUZEF bütünleme sonuçlarına nerden bakılır? AUZEF'te kaç puanla geçiliyor? AUZEF bütünleme sınavı geçme notu kaç?

TAKİP ET

AUZEF telafi (bütünleme) sonuçları açıklandı. AUZEF telafi sınavlarının açıklanmasının ardından AKSİS ekranında yoğunluk yaşanıyor. Sınava katılan adaylar sonuçların öğrenileceği AKSİS ekranında yoğunluk oluşturdu. Birçok öğrenci merakla AUZEF AKSİS ekranına yönelirken geçme notunun kaç olduğunu da araştırmaya başladı. Peki, AUZEF'te kaç puanla geçiliyor? AUZEF bütünleme sınavı geçme notu kaç? AUZEF bütünleme sonuçlarına nerden bakılır? İşte merak edilen tüm detaylar...

Reklam
Reklam

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakütlesi (AUZEF)n'in 12 Şubat ve 13 Şubat tarihleri arasında telafi sınavları yapıldı. Yapılan bütünleme sınav sonuçları açıklandı. Öğrenciler bütünleme sınav sonuçlarına AKSİS ekranı üzerinden bakabilecek. AUZEF telafi sınavlarının açıklanmasının ardından AKSİS ekranında yoğunluk yaşanıyor. Birçok öğrenci merakla AUZEF AKSİS ekranına yönelirken geçme notunun kaç olduğunu da araştırmaya başladı. Peki, AUZEF'te kaç puanla geçiliyor? AUZEF bütünleme sınavı geçme notu kaç? AUZEF bütünleme sonuçlarına nerden bakılır? İşte merak edilen tüm detaylar haberimizde...

 

AUZEF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakütlesi (AUZEF)n'in 12 Şubat ve 13 Şubat tarihleri arasında telafi sınavları yapıldı. AUZEF bütünleme sınav sonuçları sorgulama işlemi, AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak öğrenilebiliyor. AUZEF telafi sınavlarının açıklanmasının ardından AKSİS ekranında yoğunluk yaşanıyor. Öğrenciler sınav geçme notunun kaç olduğunu da merak ediyor. 

Sınav sonuçlarını merak eden öğrenciler, sınav sonuçlarını öğrenmek için linke tıklayarak sisteme giriş yapabilir.

AUZEF SINAV SONUÇ EKRANI

 

AUZEF TELAFİ (BÜTÜNLEME) SINAVI GEÇME NOTU KAÇ?

AUZEF telafi sınavlarının açıklanmasının ardından AKSİS ekranında yoğunluk yaşanıyor. Birçok öğrenci merakla AUZEF AKSİS ekranına yönelirken geçme notunun kaç olduğunu da araştırmaya başladı. Açık öğretim programlarında bir öğrencinin bağıl değerlendirmeye katılabilmesi için bitirme/bütünleme sınavında en az 40 puan alması gerekir.

AUZEF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Merak edilen bir diğer konu ise AUZEF kayıt yenileme tarihleri oldu. Kayıtlarını yenilemek isteyen öğrenciler kayıt yenileme tarihlerini araştırıyor. AUZEF bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri 14 – 18 Şubat olarak belirlenmişti. Ancak yoğun talep üzerine süre bu süre uzatıldı. AUZEF kayıt yenileme tarihi 27 Şubat 2022 Pazar günü saat 23.59'a kadar uzatıldı.

AUZEF e kaç puanla geçiliyor AUZEF bütünleme sınavı geçme notu kaç AUZEF bütünleme sonuçlarına nerden bakılır