Avatar 2 filmi çıktı mı? Avatar 2 filmi ne zaman çıkıyor?

TAKİP ET

Avatar 2 filminin gelmesi gündem de olan konulardan birisi. İlk filmiyle büyük başarı sağlayan Avatar, serinin ikinci filmiyle sevenlerine sunulacak. Yönetminin James Cameron olduğu Avatar 2 filminin ilk fragmanı geldi. İlk fragmanın gelmesiyle Avatar 2 filminin vizyona çıkacağı tarih de belli oldu. İşte Avatar 2 serisinin detayları…

Reklam
Reklam

Yönetmen James Cameron’ın beklenen filmi Avatar 2, ilk 2009 yılında yayınlanan filminden 13 yıl sonra seyirciyle buluşacak. İlk fragmanı yayınlanan Avatar 2 filmine dair ayrıntılar…
Avatar 2 ne zaman çıkacak?
2009 yılında ilk çıkışıyla dünya çapında büyük bir beğeni toplayan Avatar, gişe rekorları kırmasının ötesinde, güç bir hasılat yakalamıştı. Heyecanla beklenen Avatar 2 filminin vizyona gireceği tarih de belli oldu.
Avatar dünyasının dönüşünü gösteren ilk fragman geldi. Gişe hasılatında güç rekoru kıran filmin 13 yıl sonra ikincisi beyaperdeye geliyor.
Yönetmenliğini yine James Cameron’un yaptığı ikinci film ‘Avatar: The Way of Water’ (Avatar: Suyun Yolu) ismiyle açıklandı. Filmin vizyona gireceği tarih ise 16 Aralık 2022. Serinin devam filmlerinin de tarihleri belirlendi. 2024, 2026 ve 2028 yıllarında serinin devamı getirilecek.

Avatar 2 oyuncuları kim olacak?
İlk filmde Zoe Saldana, Sam Worthington, Giovanni Ribisi ve Sigourney Weaver rol almıştı. Bu hikayenin devamında da aynı isimler rol alıyor. Michelle Yeoh ve Kate Winslet ise filmde yeni oyuncular olarak karşımıza çıkıyor.
Bilimkurgu türünün en iyi versiyonlarından olan Avatar 22. Yüzyıl ortalarında Pandora isimli gizli bir gezegende maden çıkarma girişimiyle başlıyordu. 2009 senesinde gösterime giren Avatar çok kısa sürede bu zamana kadar en yüksek gişe hasılatına ulaşmıştı. Film unvanını halen koruyor.