Avatar Atakan Survivor'dan elendi mi? Survivo'da bu hafta kim elendi?

TAKİP ET

Survivor 2022 All Star'da bu hafta eleme dün gece yapıldı. Survivor 2022 All Star yarışmasında veda veda eden isim ise izleyicileri şoke etti. Peki, Survivor'dan kim elendi? Survivor 2022 All Star'da Avatar Atakan elendi mi?

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star'da eleme heyecanı dün akşam yaşandı. Eleme ile ilgili sosyal medyada dolaşan bilgilere sonrasında Survivor Atakan elendi mi sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında bu hafta yine kıran kırana mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarının birini ünlüler takımı kaybederken iki dokunulmazlığı ise gönüllüler takımı kaybetti. Zorlu potada veda eden isim de belli oldu.

Survivor All Star 2022’de her bölümde ayrı bir heyecan yaşanırken haftanın eleme heyecanı ise dün akşam yaşandı. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarından ikisini ünlüler takımı birinize gönüllüler takımı kazandı. Survivor 2022 All Star'da dün akşam yapılan elemede eski şampiyon Avatar Atakan veda etti.
 

Survivor Atakan Arslan elendi mi?

Survivor’da dün akşam oluşan eleme potasında Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Atakan Arslan ve Ogeday Girişken eleme adayı oldu. 14 Haziran Survivor eleme dün akşam gerçekleşti. Survivor'a veda eden isim de elemede belli oldu. Eleme adayı olan yarışmacılar arasında en düşük oy alarak veda eden yarışmacı eski şampiyon Avatar Atakan oldu.
 

Atakan'ın vedası şaşırttı

Survivor All Star'da son elenen isim Avatar Atakan olunca izleyiciler de şaşkına döndü. Bu sezon Adem kılıççı ile bir hayli gerginlik yaşayan Avatar Atakan çok sayıda destekçisi olmasına rağmen yarışmaya veda etti. Ekran başında yarışmayı takip eden izleyiciler Atakan'ın elenmesi ile birlikte Survivor'ın kurgu olduğuna bir kez daha ikna olduklarını söyledi. Eski şampiyon olan, binlerce hayranı bulunan aynı zamanda Performansı da son derece yüksek olan Atakan'ın Vedası izleyicileri İsyan ettirdi. Dün gece sosyal medyada Acun Ilıcalı’ya da ciddi bir tepki vardı. Hikmet ve Nisa dururken Atakan gibi bir yarışmacının elenmesi izleyicileri ikna etmedi.