Avcılar'da hırsızlar sadaka kutusunu çaldılar

TAKİP ET

Avcılar'da, kimliği belirsiz bir kişi eldiven alma bahanesi ile girdiği bakkalda bulunan sadaka kutusunu çaldı .İşyeri sahibini oyalarken kutuyu çaldığı o anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Avcılar’da sabah saatlerinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde Avcılar Merkez Mahallesindeki bir bakkala kimliği belirsiz bir kişi dükkana gelerek önce sigara aldı. Daha sonra eldiven alma bahanesi ile işyeri sahibini oyalamaya başladı. Hırsız dükkan sahibinin arkasını döndüğünü fark ettiği anda el çabukluğu ile tezgahta bulunan engelliler için toplanan sadaka kutusunu çalıp, uzaklaştı. Bir süre sonra dükkân sahibi kutunun yerinde olmadığını fark etti.

Hemen işyerinde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen dükkan sahibinin oğlu Uğur Gülen, erkek bir şahsın kutuyu çaldığını kayıtlarda gördü.
Çalınan kutunun engellilere ait sadaka kutusunun olmasına çok üzüldüğünü anlatan Uğur Gülen, “Sabah saat 08.30 civarlarında bir tane yabancı bir müşteri geliyor. Önce sigara isteyip, sonra eldiven isteyip babamın aklını karıştırıyor, sonra da engelli sadaka kutusunu çalıp gidiyor. Eldiveni görüyor, babamdan bir şey istiyor. Babam arkasını döndükten sonra hiçbir şey yokmuş gibi alıp gidiyor. Şikayetçi olacağız” dedi.

 

avcılar Hırsızlık