Avcılar'da İnşaat duvarı ve yol çöktü! Yaya ve araç trafiğine kapatıldı

TAKİP ET

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılan Bir binanın temel duvarı çöktü. Duvarın çökmesi ile birlikte duvarın yakınında bulunan bir yolun bir bölümünde de çökme meydana geldiği öğrenildi. Çökme yaşanan sokak hem araç hem de yaya trafiğine kapatıldı.

Reklam
Reklam

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan Bir binanın yıkım çalışmaları sırasında duvarı çöktü. Duvarın çökmesinin ardından yakınlarda bulunan bir yolda da çekme meydana geldi. Bunun üzerine çökmenin yaşandığı Sokak hem yaya hem de araç trafiğine kapatıldı.

Gece saatlerinde kısmen çökme meydana geldi

Olay Avcılar Merkez Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında olan bir inşaatta meydana geldi. Kentsel dönüşüm nedeniyle yıktırılan binanın yeni temeli katıldığı sırada temel duvarında çökme meydana geldi.

Duvarla beraber yolda çöktü

İnşaat duvarında yaşanan çökmenin ardından aynı yerde Sabah saatlerinde ikinci çökme meydana gelirken yakında bulunan yolun bir bölümü de çöktü. Yolun yoğun olarak kullanıldığı öğrenilirken durumu fark eden vatandaşlar 112’ye ihbarda bulundu. Olay yerine itfaiye polis ve zabıta ekipleri sevk edilirken Güvenlik amacıyla Sokak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.