Avcılar'da korona aşısı için doktoru darp etmişti: Tutuklandı!

TAKİP ET

Avcılar'da bulunan Aile Sağlığı Merkezi'nde koronavirüs aşısı olmak için anne ve babasıyla merkez gelen ve o sırada öğle paydosunda olduğunu belirterek aşı için beklemeleri gerektiğini kendisine söyleyen doktora saldıran şahıs yapılan şikayetler üzerine tutuklandı.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezi'ne anne ve babasına aşı yaptırmak için gelen Mehmet Saib E., simli bir şahıs, öğle paydosunda olan doktora aşı yapmasını söylemişti. Dr. Velit Çelebi ise kendisine gelerek mesai öncesi aşı talebinde bulunan şahsa mesaisinin başlamasına 25 dakika olduğunu ve sıranın dolması için de 6 kişinin daha gelmesi sonrası aşı yapacağı yanıtını vermişti. 


Doktorun kendisine verdiği yanıta öfkelenen Mehmet Saib E., Dr. Velit Çelebi'ye tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Aile Sağlığı Merkezi'nde bulunanların araya girmesiyle doktor saldırganın elinden alınırken, doktorun yaptığı şikayet üzerine Mehmet Saib E. polis tarafından gözaltına alınmıştı.


Emniyette verdiği ifadesi sonrası savcılığın talimatıyla serbest bırakılan Mehmet Saib E., elinde darp raporu olan Dr. Velit Çelebi tarafından yeniden şikayet edildi. Olayın intikal ettiği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da konuyla ilgili kınama mesajı göndermesi sonrası doktora yumrukla saldıran şahıs tekrar gözaltına alındı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

avcılar koronavirüs aşısı doktora saldırı tutuklama kararı