Ay tutulmasının burçlara etkileri nasıl olacak? 19 Kasım Ay tutulmasının burçlara etkisi

TAKİP ET

19 Kasım günü Boğa burcunun üzerinde gerçekleşen ay tutulmasında burçlar üzerine etkileri belirlenmiştir. Bu zamana görülmüş en uzun tutulmalardan olan bu ay burcun da en çok etkilenen burçlar Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olduğu belirlendi. 2021 Ay tutulmasın da burç yorumları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Koç burç yorumuKariyer planlamalarınızı öncelikle maddi güce göre tercih etmelisiniz. Yıllardır iş hayatınız da verdiğiniz emeğin karşılığını maddi şekilde alabilir ve planlamalarını bu gidişle değerlendirebilir. Karakterinizde bulunan hırs bu başarınız da sizi epeyce etkilemiş olarak görülmektedir. Kendinize güvenmenizi gerektiren, cesaret isteyen bir aksiyonla karşı karşıya kalabilirsiniz. İnsanların kendi meselelerini aşırı sahiplenerek abartılı fedakarlıklara girmeyin. Kendi alanınızı ve kendi paranızı, kendi değerinizi koruyun.

Boğa burç yorumu19 Kasım günü gerçekleşecek ay tutulması Boğa burcu üzerinde yer alacaktır. Bu nedenle boğa burçları dış görünüşüne kafayı takıp estetik için araştırmalara koyulabilir. Günlerdir üzerinizde düşündüğünüz konular nihayet gerçekleşiyor ve bu durum sizi olumlu şekilde etkileyecektir.  Hayata, ilişkilere dair korkular geliştirmemeniz, mevcut korkularınızı serbest bırakmanız oldukça önemli. Özellikle kaybetme korkusu, akışın sizi bu durumla yüzleştirmesine açık enerjiler getirebilir. Bu hafta aklınıza koyduğunuzu yapmaya odaklanacak, gereken yerde şartları zorlamaktan çekinmeyeceksiniz. Öfke kontrol sorunlarına dikkat, anlık öfkeyle hareket etmeyin.

İkizler burç yorumu Rutininizin dışına çıkacağınız, çalışma temponuzda ve yaşam alışkanlıklarınızda farklılıkların gündeme geleceği, temposu yoğun ve oldukça sürprizli bir haftadasınız. Bir anda şartlarınızı değiştiren bir durumla karşılaşabileceğiniz gibi siz de bir anda yeni bir tavır ve aksiyon içine girebilirsiniz. Spor, beslenme düzeninde değişiklikler, sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkat edin. Kadersel deneyimlerin arttığı bu haftada, sizi geliştirecek deneyimler içinde olabilirsiniz. İlahi adalet, kazanılmış haklar ve ödüller de bazılarınız için gündeme gelebilir.

Yengeç burç yorumuSosyal çevrenizde yaşadığınız durumlar neticesinde farklılıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızın olduğu ekiplerde değişiklikler fazlasıyla görülmekte. Kendinize vakit ayırıp herkesten uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde deneyimlerinizden yola çıkarak daha dikkatli olunması gerekmektedir. Sizin için güvenirlik konusu önemli olduğundan aşk ve arkadaş ilişkilerinde güven arayışına girebilirsiniz. Güvendiğinizi sandığınız kişilerden de uzaklaşmanız yakındır.

Aslan burç yorumuSüregelen davalar sonuçlanabilir. Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda ise daha hırslı, kendinden emin bir tavır gösterebilir, yasal haklarınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Özellikle haftanın ikinci yarısında tahammülsüzlük, fevrilik ve öfke kontrol sorunlarına karşı dikkatli ve kontrollü olmalısınız. İçinizde tuttuklarınızı birden dile getirmek, belirsizlikleri birden kesip atmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda daha hırslı olabilir, maddi bir büyüme ve gelişme sağlayabilmek için kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

Başak burç yorumuAy tutulmasından sonra bir an da karar verip seyahate çıkabilirsiniz. Bu hafta sürprizlerle dolu zaman geçireceksiniz. Beklediğiniz ve kafanızı kurcalayan konular gün yüzüne çıkıp gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Geleceğini parlak gördüğünüz ilişkilere yönelecek, önünü göremediğiniz durumlarda ise sınır çizeceksiniz. Bu hafta düşüncelerinizin ve sözlerinizin bir enerji alanı yaratacağını unutmayın. Araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili arızalar, bakımlar ve yenilemeler gündeme gelebilir. Günlük hayatınız daha hızlı ve yüksek bir tempoda geçebilir.

Akrep burç yorumuİkili ilişkileriniz de yaşadığınız sorunlar doğrultusunda ya tamamen son verme ya da emin adımlarla yola devam etmek için karar verilmelidir. Arkadaş çevresinde yaşanılan olumsuzluklar ise sizi ikili ilişkilerinizde etkilemektedir. Zamanında yaşadığınız olaylardan deneyim kazanıp bugününüz de ise onları kullanmak oldukça size yara sağlayacaktır.

Yay burç yorumuAldığınız eğitimin sonuna gelip sınava hazırlanabilirsiniz. Bunun sonucunda ise beklediğiniz iş hayatına atılabilirsiniz. Ay tutulmasının etkilerinden olan kilo alımları ise sizde fazlasıyla görülmektedir. Beslenme durumlarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü bu zamanlarda iştahınız açılabilir ve fazlasıyla kilo alabilirsiniz. Hafta ortasında sizi bekleyen yolculuk ise sinyallerini vermeye başladı.

Oğlak burç yorumuAşk ve arkadaşlık arasında kalmış ilişkilerde ise ani bir netleşme yaşanabilir. Finansal konularda alım-satım gündemleriyle meşgul olabilirsiniz. Bir süredir istediğiniz satın alımları gerçekleştirebilir, taşınmaz mallarla ilgili satış planlarınızı tamamlayabilirsiniz. Aile içinde finansal paylaşımlar da bugünlerde gündeme gelebilir. Krediler ve bankacılık işlemlerinde ise daha kontrollü, temkinli ve çekimser olmalısınız. Riskli yatırımlara girmek için destekleyici bir hafta olmayabilir.

Kova burç yorumuAile hayatında daha dikkatli davranıp göze batmamaya özen göstermelisiniz. Alacağınız kararlar çevreniz tarafından olumlu karşılanmadığı takdirde kendini hedeflerinizden vazgeçmeden planlarınızın doğrultusunda hareket ediniz. Daha sonrasın pişman olacağınız davranışlar yapmamak için düşüncelerinizi arttırmalısınız.

Balık burç yorumuHayata, ilişkilere daha çok akılcı bakabilir ve ne verdiğinizi, ne aldığınızı gözden geçirebilirsiniz. Süregelen partnerlik ilişkinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Söz, nişan organizasyonları olabilir. Sallantıda olan evliliğinizde ise dava açmak, davanızın ilerleyişiyle ilgili yeni kararlar ortaya çıkabilir. Bu hafta yoğun bir gündem ve tempo içinde olacaksınız. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizde manipülasyonlar ortaya çıkabilir. Karşınızdakileri etki altında bırakabilir veya etrafınızdaki insanlardan, insanların deneyimlerinden etkilenebilirsiniz. Ön yargılarınızı yıkacak bir durum ve deneyim karşınıza gelebilir. Zihinsel blokajlarınızı kaldırmaya odaklanma, kendi sınırlarınızı aşma zamanı.
 

ay tutulması etkisi 2021 ay tutulması ne zaman 19 kasım ay tutulması boğa burcu ay tutulması