Ay Yapımın İddialı Yeni Projesi! Bu Kez Bir Orta Doğu Dizisi ile Geliyor!

TAKİP ET

Türkiye'nin en başarılı yapım şirketleri arasında yer alan Ay Yapım yeni sezona bomba gibi projeler ile hazırlanıyor. Ay Yapım bir yeni projesini daha duyurdu. Her zaman kaliteli projelere hayat veren Ay Yapım bu kez Lübnan yapımı olan bir diziyi ülkemizde uyarlayacak.

Reklam
Reklam

Ay Yapım yeni sezonda da yine bomba gibi projeler ile var olmaya hazırlanıyor. Ay Yapımın Lübnan yapımı bir diziyi uyarlayacağını duyurmasından sonra izleyiciler hemen kafasında başrolleri hayal etmeye bile başladı.
Lübnan yapımı olan Al Hayba isimli diziyi uyarlayacaklarını duyuran Ay Yapımın yeni projesi oldukça merakla bekleniyor. Oldukça ilginç bir hikayesi olan dizi Lübnan-Suriye sınırında bulunan küçük bir köyde geçiyor. 5 sezon ve 120 bölümden oluşan dizinin konusu, Lübnan-Suriye arasında bulunan kaçakçılık yollarının kontrolünü sağlayan Şeyh Al Jabal ailesi üzerinde işleniyor.
Ay Yapım Lübnan yapımı olan Al Hayba isimli diziyi uyarlayarak Türkiye için bir ilke imza atacak. Türkiye’ye ilk kez bir Arap dizisi uyarlanmış olacak. Projenin haberi verildiği andan itibaren oldukça büyük bir ilgi gördü. Diziyi merakla bekleyen izleyiciler başroller için istedikleri isimleri açıkladılar.
İzleyiciler daha önce Kara Para Aşk dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in bu proje ile yeniden başrolde birlikte olmalarını istiyor. Kara Para Aşk dizisinde ki performanslar ve uyumları ile beğenileri toplayan iki ünlü ismin bu projede yer alması isteniyor.