Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz tatilde aşka geldi

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon yaz dizisi olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan Bodrum tatilinde görüntülendi. Ünlü çiftin denizde ve plajda romantik anları da kameralara yansıdı.

Reklam
Reklam

Star TV ekranlarında geçtiğimiz yaz aylarında ilgi ile takip edilen yapımlar arasında olan Ada Masalı dizisinin başrolleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın sette başlayan arkadaşlıkları kısa süre içinde aşka dönmüştü. Ünlü çift sezonun yorgunluğunu atmak için Bodrum’da tatil yapmaya başladı.

Haklarında çıkan aşk dedikodularını her fırsatta reddeden Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, daha sonrasında ilişkilerini kabul etmiş ve birlikte de görüntü vermeye başlamıştı. Şu sıralar Bodrum’da tatilde olan çiftin romantik anları da objektiflere yansıdı. Ünlü çift denizde ve plajda adeta aşk tazeledi.
 

Plajda birlikte görüntülendiler


Bodrum’da tatil yapmaya başlayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çifti kaldıkları Kaya Palazzo Le Chic Bodrum Otel’in plajında objektiflere takıldı. Plajda birbirlerine güneş yağı süren ve daha sonra da bir süre güneşlenen çift denizde ise adeta aşk tazeledi. Birbirlerini öpücük yağmuruna boğan çift, romantik anlar yaşamanın yanında eğlenmeyi de ihmal etmedi.


 

Sevgilisini izlemeye doyamadı


Bir ara sevgilisi Alp Navruz’un sırtına çıkan Ayça Ayşin Turan’a Alp Navruz ise su atarak karşılık verdi. Daha sonra da denizden çıkan yakışıklı oyuncu uzun süre denizde yüzen sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı izledi.