Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı?

TAKİP ET

TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor All Star 2022'de Aycan Yanaç krizi yaşanıyor. Ünlüler takımında yarışan Aycan'ın yarışmaya veda edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki Aycan Yanaç Survivor'dan ayrıldı mı? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

TV8’de yayınlanan Survivor All Star 2022’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın her bölümü ekranları başındaki milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Son bölümde yaşanan Aycan Yanaç krizi gündeme bomba gibi düştü. Ünlüler takımında bulunan Aycan Yanaç’ın sakatlığı sebebiyle yarışmalarda yer almayışı seyircilerin dikkatinden kaçmamıştı. Acun Ilıcalı’dan ise konuyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Ilıcalı’nın yeni açıklaması sonrası Aycan’ın yarışmaya veda edip etmeyeceğini öğrenmek isteyen insanlar arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Aycan Yanaç Survivor’dan ayrıldı mı? 

Aycan Yanaç Survivor’dan Ayrıldı Mı?
Survivor All Star 2022’nin sunucusu Acun Ilıcalı son günlerin gündem maddesi olan Aycan Yanaç krizi hakkında kritik bir açıklama yaptı. Aycan’ın iddia ettiğinin aksine bir sakatlığının bulunmadığını sarf eden Ilıcalı  "Aycan konusunda iyimser değilim. Kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Survivor'ı bırakması söz konusu. Buna kendisi karar verecek. Sakatlık olmadığı için kendisine kısa bir süre verdik. Aycan'ın ayrılma kararını açıklayabilirim" ifadelerini kullandı.
Aycan Yanaç’ın ayrılığının ihtimal dahilinde olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı "Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim" sözleriyle yarışmacının Survivor’a veda etme ihtimalinin yüksek olduğunu doğruladı. 
Aycan Yanaç’ın Survivor All Star 2022’ye veda edip etmeyeceği önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

TV8 Survivor Survivor All Star 2022 Acun Ilıcalı Aycan Yanaç Aycan Survivor